Esports tornarà a destinarà 15.000 euros a becar infants i joves d’entorns vulnerables

Una de les novetats d’aquesta segona edició és que les entitats rebran les ajudes on s’inscriguin els infants i joves

Montcada repetirà les beques esportives per promoure i diversificar la pràctica esportiva i afavorir que infants i joves d’entorns vulnerables puguin practicar l’activitat física. ‘Fem una aposta ferma perquè les dificultats econòmiques no siguin un impediment perquè infants i joves facin esport, una pràctica fonamental en el seu desenvolupament físic i mental’, ha explicat el regidor d’Esports, Gerard Garrido (ERC). 

Del 2 al 18 de novembre s’obrirà el termini d’inscripció. Els ajuts s’aplicaran a la temporada 2022-2023 i la dotació pressupostària total és de 15.000 euros. Hi podran optar els participants individuals en els Jocs Escolars –amb fitxa esportiva a una escola local–, esportistes menors de 21 anys en competicions esportives oficials no professionals i menors de 21 anys que participin en els cursos que ofereix la Regidoria d’Esports i que no tinguin cap altra bonificació en els preus o tarifes. Una de les novetats d’aquesta edició és que les entitats seran qui rebin les ajudes on s’inscriguin els infants, i no directament a les famílies.

Des del PSC, Adoración Alcalá, va destacar els beneficis de l’esport en la salut, la felicitat i el rendiment acadèmic. “Estimula els joves i ajuda a potenciar la disciplina, l’esforç i la competitivitat”. Ciutadans ha demanat que “la partida es pugui ampliar si fos necessari per no deixar ningú fora”‘, ha expressat el regidor Juan Romero

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari