‘Estic molt content i il·lusionat de tornar a la selecció’

Sergio González, jugador del Barça, fa balanç de l’inici de la temporada i la seva nova convocatòria amb Espanya

Sergio González amb la pilota els peus en el partit de lliga contra el Pozo Murcia
FC Barcelona futbol sala
Sergio González en el partit de lliga vs Valdepeñas

El montcadenc Sergio González, que aquesta temporada ha tornat al primer equip de futbol sala FC Barcelona, ha estat convocat de nou amb la selecció espanyola entre el 6 i el 9 de novembre per disputar un partit de classificació per el Mundial 2024 contra Xipre. Sergio ha fet balanç del seu bon inici de campanya.

Què significa per a tu aquesta nova convocatòria amb Espanya?

Estic súper content i il·lusionat per aquesta tornada. Per a mi significa moltíssim, ja que sempre he dit que el màxim objectiu i orgull de tots els jugadors és poder representar el seu país. Estar amb la selecció és un premi pel meu joc amb el Barça. 

Quins són els teus objectius amb Espanya?

Un dels meus objectius és continuar treballant per ser un fix en les convocatòries. I després, el més gran que existeix és guanyar un títol amb la selecció, encara no ho he aconseguit, però ara s’obre una nova etapa i esperem que sigui plena d’èxits per a Espanya i que jo pugui ser-hi. Tenim la vista posada en el Mundial de 2024.

Un dels meus objectius és continuar treballant per ser un fix en les convocatòries. S’obre una nova etapa i esperem que sigui plena d’èxits per a Espanya i que jo pugui ser-hi. Tenim la vista posada en el Mundial de 2024′, indica Sergio González sobre els seus objectius amb Espanya.

Sergio González sobre els seus objectius amb Espanya.

Com et sents en el teu retorn amb el club blaugrana?

M’estic trobant super bé, molt còmode i molt a gust amb el sistema de joc, el tècnic i els companys i això es veu reflectit a la pista. No és gens fàcil començar una nova etapa en un club com el Barça, però tot està sortint la mar de bé. Estic molt content aquí i vull continuar treballant per continuar d’aquesta manera.

Sergio González amb la pilota els peus en el partit de lliga contra el seu ex-equip, el ViñaAlbali Valdepeñas.
FC Barcelona futsal

Has tingut un inici molt bo de temporada, amb 5 gols a la lliga i 6 a la Champions, sent el màxim golejador de l’equip i de la competició europea. Són números que no estan malament per ser el començament de temporada, no?

Sí, la veritat és que estic tenint sort, bé millor dit, encert de cara a porta, però amb el Barça és més fàcil perquè tens més ocasions que en els altres equips. Aquí es genera molt futbol sala. Espero allargar molt més aquesta bona relació que estic tenint amb el gol, però el més important és el nivell que estic donant.


Amb el teu retorn el Barça, has tornat a Montcada. Què significa per a tu tornar el poble que et va veure créixer?

Significa molt tornar a viure a aquesta ciutat, amb la meva gent i el meu entorn. Montcada significa molt per a mi, és casa meva.

El passat 1 de novembre et van convidar a la presentació de la temporada del FB Montcada a l’estadi de la Ferreria. Què et va semblar l’acte i com veus el treball que s’està fent des del club?

La presentació va ser un acte súper maco, vaig estar molt a gust i em va sorprendre la quantitat de nens, nenes, adults i familiars que hi ha. El FB Montcada està recollint els fruits del treball ben fet dels últims anys. Estan fent una feina excepcional i han tingut una gran millora en aquesta temporada.

Sergio González a la presentació del FB Montcada el passat 1 de novembre
Jesús Abad

Segueixes el FB Montcada i la base d’altres esports?

Sí, soc un enamorat de tota la base, siguin de futbol o de qualsevol esport. Soc un habitual del pavelló Miquel Poblet, de l’estadi de Can Sant Joan i de la Ferreria, a més, el meu germà juga a l’equip inclusiu del FB Montcada i cada setmana que puc em passo a veure’l.

Soc un enamorat de tota la base i habitual del pavelló Miquel Poblet, de l’estadi de Can Sant Joan i de la Ferreria.

Sergio González

Creus que es potencia bé l’esport a Montcada?

Com a enamorat de tota la base crec que l’esport és una eina social molt forta i enorme i, per sort, en el nostre poble es potencia moltíssim. És un goig veure tot l’esport que hi ha a Montcada i veure tots els nens i nenes que s’esforcen per portar les samarretes i escuts dels nostres clubs. Sempre faré costat a tots els clubs i els hi trasllado tots els ànims del món. Com a montcadenc, és un orgull molt gran veure la gran quantitat d’entitats esportives que hi ha i la feina que fan. Els hi desitjo el millor.

Deixa un comentari