Eva Nieto i Carles Cirera es proclamen campions del món en llatins

La parella del CBE Endansa aconsegueix el títol per primera vegada al Campionat mundial disputat a Rotterdam

Eva Nieto i Carles Cirera, amb la Copa del món de ball esportiu en la modalitat de llatins
Eva Nieto i Carles Cirera, al primer lloc del pòdium, al Mundial de Ball Esportiu celebrat a Rotterdam
Eva Nieto i Carles Cirera, durant una entrevista per a la televisió holandesa com a campions del món en llatins
La parella, amb un dels organitzadors de l'Open Mundial de Ball Esportiu, celebrat a Rotterdam

Eva Nieto i Carles Cirera, del Club de Ball Esportiu Endansa, s'han proclamat campions del món per primera vegada en la modalitat de llatins i la categoria sènior 2 (de 40 a 55 anys)  al Campionat Mundial de Dansa Esportiva, celebrat del 15 al 17 d'octubre a Rotterdam (Holanda). La parella montcadenca ja va aconseguir la Copa del món el 2015, però el títol de campiona  se li va escapar el 2019 a Eslovàquia, quan va quedar segona per només mig punt de diferència respecte la parella del país amfitrió. "Tot i quedar subcampions, fita que vam aconseguir quatre vegades seguides des del 2016, vam sentir certa decepció", reconeix Nieto.

L'anul·lació del Mundial l'any passat a causa de la pandèmia, va suposar un nou contratemps per als dos ballarins, que s'havien preparat a consciència per tornar-ho a intentar. Però, dos anys després, l'esforç i la constància dels dos esportistes els han permès fer realitat el seu somni en terres holandeses. "Ha estat molt emocionant, tenint en compte que ha passat el temps i hem competit amb parelles més joves que nosaltres que s'han incorporat a la categoria", ha afegit Nieto.

La parella d'Endansa també acumula en el seu palmarès el màxim guardó de la competició europea, aconseguit el 2015, a més d'una llarga llista de premis a diferents campionats d'àmbit internacional, espanyol i català.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari