Eva Nieto i Carles Cirera es proclamen sotscampions d’Espanya de llatins i guanyen en rumba i pasdoble

Alexia González i Aleix Cirera, de 12 i 13 anys, respectivament, van passar a les seminfinals del WDSF International de júnior 2 llatins
Emma Macià i Arnau Iglesias, amb l'entrenador i ballarí Carles Cirera
Rafael i Marina Rodríguez
Grup Endansa Revolution
Eva Nieto i Carles Cirera

El CBE Endansa ha fet un excel·lent paper al Campionat d'Espanya de Llatins, les copes promocions, el Trofeu Narón i el WDSF International, que es van celebrar els dies 24, 25 i 26 al poliesportiu A Gandara de Narón.

La parella formada per Carles Cirera i Eva Nieto s'ha proclamat sotscampiona d'Espanya en la categoria Senior 2 llatins i guanyadora en les modalitats de rumba i pasdoble. Aleix Cirera i Alexia González van passar a les semifinals del WDSF International i semifinals del Campionat d'Espanya en la categoria Júnior 2 llatins; al Trofeu Narón van promocionar a la màxima categoria, a nacional llatins. Per la seva banda, Emma Macià i Arnau Iglesias van quedar en primer lloc a la Copa Promoció a B nacional llatins.

Rafael i Marina Rodríguez van resultar finalistes al Campionat d'Espanya i al WDSF Internacional, en senior 3 llatins. Les germanes Montoro van aconseguir el Trofeu Narón en Duo Style, categoria d'Absoluta Nacional. I les parelles Jordi Alcantara i Eulàlia Llorens i Paco Baena i Montse Artigues van quedar semifinalistes en senior 4 i 3 llatins, respectivament, al Campionat d'Espanya.

Pel que fa als conjunts, el grup Revolution va fer el primer pòdium en la categoria absoluta avançat, aconseguint la promoció a la màxima categoria, i el grup Chayanne va passar a les semifinals de júnior nacional. La propera cita del calendari de competició per al CBE Endansa serà el Viena Dance Concurse, els dies 21 i 23 de juliol.