Èxit de públic i participació al Campionat de Catalunya de kyos

La competició, organitzada pel Shi-kan Montcada i la Federació Catalana, es va disputar el passat dissabte al pavelló Miquel Poblet, amb més de 800 karateques

El Campionat de karate va aplegar més de 800 participants
Jesús Abad
El pavelló Miquel Poblet ha acollit en diverses ocasions un campionat de Catalunya de karate

El pavelló Miquel Poblet va acollir el passat dissabte el Campionat de Catalunya de karate en la modalitat de kyos, organitzat per la Federació Catalana amb el suport del Club Shi-Kan Montcada. El torneig va aplegar uns 800 karateques de totes les categories.

Resultats locals

Del club montcadenc hi va participar una vintena d’esportistes, destacant la primera posició aconseguida per la infantil Judit Solsona a la categoria taronja-verd de menys de 40kg. El juvenil Sergi García va quedar en segona plaça, en el grup de cinturó blau-marró-negre, de més de 55 kg. En tercer lloc, van finalitzar els infantils Pol Dieste (taronja-verd, -43kg), Eric Muñoz (taronja-verd, +43kg) i Aleix Hoyos (blau-marró, +43kg); els juvenils Biel Ramínez i Víctor Juárez (blau-marró-negre, -45kg) i Biel Conde (blau-negre, +55 kg) i el júnior Joel Aguirre (marró-negre, -65 kg).