Èxit del primer gran slam de la temporada, organitzat pel Club Pàdel-Tennis MiR

Les parelles formades per Mireia Herrada i Laia Rodríguez i per Enric Sanmartí i Tonet Sans es proclamen campiones a la Primera Categoria femenina i masculina, respectivament

Les dues parelles guanyadores del primer gran slam de pàdel de la temporada
Federació Catalana de Pàdel

El club Pàdel-Tennis MiR ha organitzat del 6 al 13 de març el primer súper gran slam de pàdel de la temporada 2022, inclós dins el calendari oficial de la Federació Catalana de Pàdel (FCP). La competició ha comptat amb 243 parelles participants de totes les categories, de les quals una trentena eren del municipi. La pluja no ha estat impediment per disputar les semifinals i les finals, tot i que sí que es van haver de modificar alguns horaris.

Les parelles formades per Mireia Herrada i Laia Rodríguez i Enric Sanmartí i Tonet Sans s’han proclamat campiones a la Primera Categoria femenina i masculina, respectivament. Ambdós tàndem s’han mostrat molt contents i il·lusionats pel triomf.

El president de la FCP, Felip Ródenas, va presenciar les finals, disputades aquest diumenge, tot destacant “l’excel·lent treball realitzat pel club amfitrió i per tot el seu equip de professionals”.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari