Fre a la bona ratxa del Valentine

Els de Mateo Rubio han perdut davant el Collblanc (71-73)

Jorge Sotomayor, en una jugada del partit
Rafa Jiménez

El Valentine Montcada no ha pogut sumar aquesta tarda al pavelló Miquel Poblet la seva quarta victòria consecutiva davant un Collblanc que ha acabat sumant els dos punts en un partit molt igualat per 71 a 73. Al final del primer quart, el Valentine guanyava per un ajustat 16 a 15, però un parcial en contra de 0 a 9, al segon quart, ha fet que al descans els barcelonins estiguessin per davant amb un 30 a 36.

Al tercer quart, els montcadencs han tingut una bona reacció i li han donat la volta al marcador, deixant el marcador en un ajustat 50 a 49. Al Valentine li ha costat quatre minuts anotar una cistella a l’inici de l’últim quart i els visitants han aconseguit trencar el partit amb un parcial de 0 a 12. En aquest moment, els àrbitres han agafat una mica de protagonisme, xiulant una doble tècnica al base montcadenc Xavi Ventura. A manca de sis minuts per al final, el marcador reflectia un clar 50 a 61, però el Valentine, de la mà d’un gran Jorge Sotomayor i alguns triples, ha arribat a empatar a 70 a manca de 1’20”. A sis segons del final, i amb un 71 a 73, el base Xavi Ventura ha disposat de dos llançaments de tirs lliure que podrien haver provocat la pròrroga. Ventura ha fallat el primer tir i ha buscat l’errada en el segon per propicipar un rebot en atac que no ha arribat. Amb el 71 a 73, el Valentine perd una gran oportunitat per apropar-se al tercer lloc del Grup C de la Lliga EBA.

“Hem jugat contra un gran equip possiblement en el dia que hem tingut un pitjor porcentatge de llançament. Les errades ens han restat confiança, tot i que hem remuntat al tercer quart. Aquest esforç físic l’hem pagat al final”, ha comentat el tècnic Mateo Rubio a peu de pista immediatament després de la derrota.

A la propera jornada, el Valentine jugarà a la pista de l’Hospitalet.