El CFS Montcada cau a la pista del Vacarisses, el cuer (6-4)

El sènior femení perd al Miquel Poblet contra l’Estel Vallseca per 1-6 en un matx on tot va sortir del revés per a les jugadores montcadenques

Adil Nefari, autor d'un gol aquest cap de setmana, controla una pilota a un dels partits disputats aquesta temporada.
Mario Azañedo

El primer equip del FS Montcada va perdre per 6-4 en la seva visita el Vacarisses en un matx amb molts gols, intensitat i ocasions de guanyar per tots dos equips, partit corresponent a la jornada 5 de la Tercera Divisió Nacional. El conjunt local va sortir per totes en la seva pista, ja que volien sumar els primers punts de la temporada i en el minut 2 ja es van avançar en el marcador amb l’1-0. Els montcadencs van reaccionar ràpidament i van empatar en el minut 8 mitjançant un gol d’Àlex. El Vacarisses va tornar a tenir encert en la portaria contrària posant-se 3-1 amb dos gols en dos minuts. Malgrat l’encert local, el Montcada va poder empatar el partit en el minut 18 amb gols d’Adil Nefari i en pròpia portaria. Quan tot feia indicar que el matx aniria en empat al descans, el Vacarisses va marcar el 4-3 fent un gol dels que fan mal el rival.

El gol del Vacarisses just abans de la mitja part va ferir el Montcada que va sortir malament en la segona part. En el minut 27, els locals van ampliar la distància marcant el 5-3. Aquest gol va servir per fer aixecar els montcadencs que van retallar distàncies en el minut 33 amb gol de Cardenas. Amb una mica menys de la segona part per disputar-se, el Montcada va intentar de totes formes empatar el partit, però va estar poc encertat i en l’últim minut, el Vacarisses va sentenciar posant el 6-4 definitiu en el marcador. “Vam cometre molts errors que es van convertir en gols en contra, tot i això, vam tenir moltes oportunitats per empatar el partit”, indica Haide Pulido, segon entrenador del FS Montcada.

Haide Pulido es mostra crític amb el partit ‘ Va ser un dia fosc, hem de fer autocrítica i continuar treballant’

Aquest resultat deixa el Montcada 13è classificat amb 5 punts, una posició per sobre dels llocs de descens. El dissabte vinent rebran el Miquel Poblet el Futsal Mataró, vuitè classificat, amb 7 punts, a les 18 h. Haide Pulido es mostra crític amb el partit: “Va ser un dia fosc, hem de fer autocrítica i continuar treballant”.

Sènior femení

El sènior femení va perdre el Miquel Poblet contra l’Estel Vallseca per 1-6 en un matx on la sort va brillar per la seva absència per les montcadenques, partit corresponent a la jornada 5 de la Divisió d’Honor femenina. El conjunt visitant va tenir la iniciativa del joc en la primera meitat, però el Montcada va saber defensar bé i aguantar els atacs de l’Estel, tot i la dificultat de ser dos canvis. El matx anava 1-1 amb gol de Thais, tot semblava que seria el marcador per al descans, però, en l’últim minut de la primera part, l’Estel va marcar l’1-2 amb un gol de doble-penal.

En la segona meitat, el conjunt montcadenc va encaixar l’1-3 i seguidament, va rebre dues expulsions per doble targeta groga. Per culpa de la inferioritat numèrica, l’Estel Vallseca va marcar dos gols més posant-se 1-5. “Se’ns va complicar tot, tot el que podia sortir malament, va sortir malament”, afirma Erik Berlinghieri, tècnic del Montcada. Les montcadenques es van quedar sense canvis i van rebre l’1-6 definitiu.

‘Continuo pensant que acabarem sortint d’aquesta situació, però hem de millorar en tots els aspectes si volem treure alguna cosa positiva la jornada vinent’, indica Erik Berlinghieri, tècnic del FS Montcada.

Aquest resultat deixa l’equip 12è classificat amb 4 punts i el dissabte vinent visitaran el Cet 10, líder imbatut de la lliga amb 15 punts, a les 17.15 h al Pavelló Bac de Roda. “Continuo pensant que acabarem sortint d’aquesta situació, però hem de millorar en tots els aspectes si volem treure alguna cosa positiva la jornada vinent”, indica Erik Berlinghieri.