El CFS Montcada es deixa remuntar i perd a casa contra la Unión Santa Coloma (1-3)

El sènior femení perd 0-4 a casa contra l’Indústrias Santa Coloma i segueix com a cuer de la lliga

Una acció defensiva del FS Montcada en el partit vs Olimpic Floresta
Berta Barcons

El primer equip del FS Montcada cau contra la Unión Santa Coloma al Miquel Poblet per 1-3 i acaba la primera volta a la zona de descens. Els montcadencs es van avançar en el marcador, però no van saber mentenir el seu avantatge i van tornar a perdre.

El Montcada va sortir molt endollat en defensa i no va deixar generar res el seu rival. En canvi, en atac l’equip va estar molt precipitat amb pilota i no va poder arribar a rematar a la porteria contrària. En la segona part, els blues van començar molt bé en la circulació de bola i en el minut 22, Joan Paredes va marcar l’1-0. “Vam tenir dos errors greus individuals que ens van perjudicar molt i el rival ho va aprofitar per remuntar”, destaca Juanjo Amigo, tècnic del FS Montcada.

Vam tenir dos errors greus individuals que ens van perjudicar molt i el rival ho va aprofitar per remuntar

Juanjo Amigo, tècnic del FS Montcada

Amb l’1-2, els blue van sortir amb el porter jugador, però no va funcionar i en una pèrdua de pilota, la Unión va fer el definitiu 1-3. Amb aquest resultat, el Montcada encadena quatre derrotes consecutives i acaba la primera volta com a 14è classificat amb 13 punts, en zona de descens.

Sènior femení

El sènior femení va competir molt bé durant tot el partit, però no va poder aguantar a l’Indústrias Santa Coloma que es va endur la victòria per 0-4.

Les montcadenques van plantejar una defensa en bloc baix i va funcionar durant gran part de la primera meitat que va aconseguir neutralitzar el seu rival. A falta d’un minut per el descans, l’Indústrias va obrir la llauna posant el 0-1 en el marcador, un gol que va deixar tocat a les blues. En la segona part, van arribar la resta de gols de les visitants provocats per errors individuals del Montcada.

Aida Martinez amb la pilota els peus davant d’una rival de l’Indústrias Santa Coloma

Malgrat el resultat final, Erik Berlinghieri, tècnic del FS Montcada, s’ha mostrat satisfet amb les seves jugadores: “Estic content amb l’actitud de les noies. Tots hem acceptat la realitat i el que volem és gaudir del que queda de lliga”.

Estic content amb l’actitud de les noies. Tots hem acceptat la realitat i el que volem és gaudir del que queda de lliga

Erik Berlinghieri, tècnic del FS Montcada

Aquesta derrota deixa l’equip com a cuer de la classificació amb 4 punts, a 12 de la salvació. La jornada vinent les montcadenques visiten la pista del Futsal Mataró, 5è classificat.