El CFS Montcada perd a la pista del FS Arenys de Munt i cau a la zona de descens (6-2)

El sènior femení perd 2-5 contra el FS Sabadell i es queda com a cuer, i el juvenil guanay 4-3 el Futsal Vicenti

Víctor, capità del primer equip, va anotar un gol aquest cap de setmana
Lluís Maldonado

El primer equip del FS Montcada cau en la seva visita el FS Arenys de Munt per 6-2 en un partit que errades individuals van ser un factor clau per al desenllaç final, matx corresponent a la jornada 9 de la Tercera Divisió Nacional. El Montcada va sortir molt ben plantat el partit durant la primera part, molt concentrats en defensa i sense rebre perill de l’Arenys de Munt. Malgrat no estar molt encertats de cara a porta, Àlex va posar el 0-1 per als montcadencs en el minut 17 i així va anar el matx en la mitja part.

En la segona part, el Montcada no va sortir endollat i errades individuals van fer reviure a l’Arenys que va remuntar i es va avançar per 3-1. “Els nostres errors individuals ens van fer perdre el partit“, afirma Juanjo Amigo, tècnic del FS Montcada. Gràcies a una expulsió dels arenyencs, el Montcada es va quedar en superioritat numèrica i Víctor va aprofitar per retallar distàncies posant el 3-2 quan faltaven 5 minuts per al final. De nou, una errada del Montcada va propiciar el 4-2 de l’Arenys. A les acaballes del partit, els montcadencs van sortir amb el porter jugador i en dos regals més, els locals van posar el 6-2 definitiu.

Els nostres errors individuals ens van fer perdre el partit

Juanjo Amigo, tècnic del primer equip del FS Montcada

Aquest resultat deixa el FS Montcada en la zona de descens, l’equip se situa 15è classificat, penúltim, amb 9 punts. El dissabte vinent rebran el FS Caldes, 3r classificat amb 16 punts, al Miquel Poblet.

Sènior femení

El sènior femení del FS Montcada va encaixar la seva cinquena derrota consecutiva a la lliga després de perdre contra el FS Sabadell per 2-5, partit corresponent a la jornada 9 de la Divisió d’Honor femenina.

El Montcada es va plantar el partit amb només dos canvis a la banqueta i de nou, amb moltes baixes. El Sabadell va sortir millor i en el minut 4 es va avançar en el marcador. Ràpidament, Patricia va empatar el matx posant l’1-1. El conjunt sabadellenc, que estava més ficat en el partit i sense concedir res, es va posar 2-4 abans del descans, “Continuem concedint molt en defensa, tant en desconnexions generals o individuals“, indica Erik Berlinghieri, tècnic del FS Montcada.

Continuem concedint molt en defensa, tant en desconnexions generals o individuals

Erik Berlinghieri, tècnic del FS Montcada
El sènior femení celebrant un gol en el partit de lliga contra el Futsal Mataró
Mario Azañedo

En la segona part, el conjunt montcadenc va intentar remuntar, però una polèmica expulsió de Natalia en el minut 30 i una lesió d’Amanda va provocar que el Sabadell marqués el 2-5 definitiu. El Montcada es va quedar només amb 5 jugadores disponibles i no va saber reaccionar al cinquè gol rival.
Aquest resultat deixa l’equip cuer classificat amb 4 punts, “Només queda continuar treballant, queda més de mitja lliga i tenim esperances per obtenir l’objectiu“, indica Erik Berlinghieri. La propera jornada les montcadenques visitaran la pista del Futsal Athletic Vilatorrada, 7è classificat, amb 14 punts.

Juvenil

El juvenil del FS Montcada va trencar la seva mala ratxa de tres derrotes consecutives i va guanyar 4-3 a casa contra el Futsal Vicenti en un partit trepidant amb molta intensitat propi d’aquesta categoria, matx corresponent a la jornada 11 de la Divisió d’Honor Nacional. El conjunt montcadenc es va avançar en el marcador ben d’hora, però en una errada el Futsal Vicenti va empatar. Els visitants van apretar i es van posar 1-2, però abans del descans, el Montcada va empatar amb una molt bona definició.

Són tres punts vitals que ens permeten agafar aire

Nando Sáez, tècnic del FS Montcada
El juvenil del FS Montcada en el partit de lliga contra l’Industrias Santa Coloma

En la segona part, el Montcada es va tornar a avançar, pero de nou, el Vincenti va empatar posant el 3-3. Amb aquest resultat, els montcadencs van fallar un penal, però finalment, van marcar el definitiu 4-3, “Són tres punts vitals que ens permeten agafar aire”, indica Nando Sáez, tècnic del FS Montcada. Aquest resultat deixa l’equip 12è classificat amb 10 punts, la propera jornada visitaran la pista del FS Caldes, cuer de la categoria amb 0 punts.