El FS Montcada arrenca motors amb la idea de retornar a la Tercera Nacional

La plantilla manté la columna vertebral de la temporada passada, amb tres incorporacions

Joan Paredes és un dels referents del FS Montcada
Berta Barcons

El FS Montcada juga aquest cap de setmana el primer partit de pretemporada d’un seguit de nou enfrontaments previstos abans que comenci la competició, el 14 d’octubre a la pista del Grups Arrahona de Sabadell. L’equip va iniciar els entrenaments el passat 28 d’agost sota les ordres de José Ibáñez, que s’estrena amb la banqueta amb l’objectiu de recuperar la categoria de Tercera Nacional perduda la campanya anterior. “Aquest és el nostre repte, som conscients que no serà fàcil perquè la Divisió d’Honor Catalana és una lliga molt igualada, però treballarem al màxim per aconseguir-ho”, ha manifestat el nou tècnic, qui opina que “el FS Montcada és un club històric que ha d’estar en una categoria d’àmbit nacional”.

Aquest és el nostre repte, som conscients que no serà fàcil perquè la Divisió d’Honor Catalana és una lliga molt igualada, però treballarem al màxim per aconseguir-ho

José Ibáñez, tècnic del FS Montcada

En total, el primer equip disputarà nou amistosos “amb la idea d’agafar el ritme de partit”, ha explicat l’entrenador. La plantilla manté la columna vertebral de la temporada passada, amb tres incorporacions: el porter Arán Amaro, procedent del Parets, i dos ales esquerrans, Christian Fernández i Íker Codina. Per a Ibáñez, la clau per fer una gran campanya és “ser un equip, crear un bon ambient i treballar dur”.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari