El FS Montcada es reforça amb cinc fitxatges

El club de futbol sala tornarà a intentar l’ascens a la categoria de Tercera Nacional

El capità del FS Montcada, Víctor Andrés, s'ha format al planter del club
Berta Barcons

El FS Montcada ja té enllestida la plantilla de la temporada vinent per intentar, de nou, l’ascens a Tercera Nacional. L’equip continuarà sota les ordres dels tècnics José Ibáñez i José Gavira, que han apostat per mantenir la columna vertebral del grup, amb les renovacions d’Enric Fontanillas, Iker Codina, Christo Chidi, Àlex Mayor, Joan Paredes, Marc Cárdenas i Víctor Andrés. No continuen al club Rubén Rojano, Saad Martín, Arán Amaro i Christian Fernández.

Per reforçar el bloc, l’entitat incorpora el porter David Capdevila, del Montmeló, els ales dreta Miquel de Castro (Montmeló) i Izan Ferreres (Unión Santa Coloma), el tancament Luis Ángel Bagüeste i l’ala esquerra Toni Contreras (Palau). “Estem contents amb els fitxatges. Hem mantingut el gruix de la plantilla intentant buscar l’equilibri entre l’experiència i la joventut”, comenta José Ibáñez, tot afegint que l’equip té ganes de jugar i competir a un nivell alt.

Estem contents amb els fitxatges. Hem mantingut el gruix de la plantilla intentant buscar l’equilibri entre l’experiència i la joventut

José Ibáñez, tècnic del FS Montcada

El sènior A, que enguany s’ha quedat a només dos punts d’aconseguir l’ascens, començarà a entrenar el 26 d’agost al pavelló Miquel Poblet. “Serà una lliga competida, però intentarem pujar de categoria”, ha remarcat el tècnic.

Canvis

El FS Montcada tindrà la nova temporada un nou director esportiu. Es tracta de Darío Martínez, un vell conegut de l’afició montcadenc, ja que va entrenar el juvenil A la campanya 2021-2022, durant la qual el conjunt local va aconseguir una fita històrica proclamant-se subcampió de la Copa Catalunya, en perdre a la final amb el FC Barcelona. Martínez també serà el coordinador de les categories sènior, juvenil i cadet.
D’altra banda, l’entitat local ha decidit mantenir l’entrenador Xavier Romeo en el càrrec de coordinador dels equips del planter.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari