El montcadenc Marc Paterna debuta a la màxima categoria del futbol sala amb l’Industrias Santa Coloma

El jugador es va estrenar a la LNFS l’11 de maig contra el Jaén

Marc Paterna té 20 anys i viu a Mas Rampinyo
ISC

El jugador Marc Paterna, de 20 anys i veí de Mas Rampinyo, ha debutat a la màxima categoria del futbol sala estatal amb l’Industrias Santa Coloma. El montcadenc es va estrenar a la Lliga Nacional de Futbol Sala el passat 11 de maig contra el Jaén, un partit que va acabar amb victòria catalana per 6-2.

És un somni que tenia des de ben petit i que s’ha realitat. És una experiència increïble

Marc Paterna

Paterna, que juga d‘ala, assegura que va viure un moment molt especial. “És un somni que tenia des de ben petit i que s’ha realitat. És una experiència increïble”, comenta el jove, que aquesta temporada ha estat lesionat. De fet, forma part de la plantilla del segon equip de Santa Coloma, al qual es va incorporar fa dues campanyes. “He estat un any sense jugar per una lesió greu al genoll i no m’esperava que em cridessin per entrar en la dinàmica del primer equip. Estic molt agraït”, explica.

El futbolista va jugar al FS Montcada dels 5 als 7 anys per marxar al planter del FC Barcelona, on va ser-hi fins al segon any de juvenil. En l’últim any a la categoria, es va incorporar al seu club actual. “Seguiré al filial de l’Industrias amb molta il·lusió i ganes de poder participar alguna vegada amb el primer equip”, explica Paterna, qui té com a referent el montcadenc Sergio González, que va seguir una trajectòria similar fins a la seva edat.

Deixa un comentari