El tècnic Cristian Solís i el jugador Dylan Maturana, campions d’Espanya de futbol sala amb Catalunya

L’entrenador va aixecar la copa a la categoria sub-14 i el jove pivot, a la sub-12

Dylan Maturana i Cristian Solís, amb el trofeu de campions d'Espanya

El tècnic Cristian Solís i el jugador Dylan Maturana s’han proclamat campions d’Espanya amb la selecció catalana de futbol sala a la categoria sub-14 i sub-12, respectivament. El campionat es va disputar del 15 al 21 d’abril a les localitats murcianes de San Pedro del Pinatar i San Javier.

Els equips catalans van aconseguir el títol de forma brillant, ja que no van perdre cap partit. A la fase de grups, el conjunt sub-14 es va imposar a Castella-la Manxa (9-0), Madrid (3-12) i Melilla (0-16). En semifinals, Catalunya va vèncer l’amfitriona per 1-3 i, a la final, va superar Andalusia per 7-1. Pel que fa al combinat sub-12, els catalans van guanyar en primera ronda la selecció de Múrcia (7-0), Castella-Lleó (4-0) i Madrid (1-3). En semifinals, l’equip que dirigeix Roc Jordana va eliminar Galícia amb un resultat de 3-1 i, a la final, va vèncer Andalusia per 1-0.

Solís, que a la selecció sub-14 ocupa el càrrec de segon entrenador, s’ha mostrat satisfet de l’excel·lent paper que han fet els combinats catalans. “Han estat molt superiors, tot ha sortit rodat”, assegura el tècnic, veí del Pla d’en Coll, que aquesta temporada s’ha incorporat a l’equip tècnic de la Federació Catalana de Futbol Sala. Solís també ha parlat de Dylan Maturana, que havia coincidit amb el jugador local quan entrenava el FS Ripollet. Dylan, que fa dos anys ja es va proclamar campió d’Espanya amb la selecció catalana sub-10, va tenir un paper destacat en l’obtenció del títol, amb tres gols a la fase de grups. “Té molta qualitat tècnica i una gran facilitat golejadora, és molt bo”, ha subratllat el tècnic.

Deixa un comentari