Gerard Álvarez guanya aquesta temporada tots els títols possibles amb el Barça

El porter montcadenc juga a l’equip juvenil de futbol sala

Gerard Álvarez té 17 anys i juga de porter al juvenil del Barça
FC Barcelona

El montcadenc Gerard Álvarez ha fet la temporada perfecta amb el juvenil del FC Barcelona, guanyant tots els títols que ha disputat. El jove, que juga de porter, s’ha proclamat campió de la World Futsal Cup, la Copa d’Espanya, la lliga, la Copa Catalunya i el Campionat d’Espanya. A més, hi va anar convocat amb el sènior B del Barça per disputar el Campionat del món sub-21, revalidant per segon any consecutiu el trofeu a Brasil.

Gerard té 17 anys i ha estat la seva primera temporada com a juvenil. Tot i ser el porter més jove de la plantilla, assegura que “ha jugat més del que m’esperava”, fent un balanç positiu de la seva experiència al nou equip. Recorda amb especial estima el partit de la fase prèvia al Campionat d’Espanya, on va jugar de titular i el Barça va passar l’eliminatòria en la tanda de penals gràcies a les aturades del porter montcadenc.

Perspectives de futur

De cara a la campanya vinent, Gerard creu que “tindré més minuts perquè els porters que ens quedem som de la mateixa edat. Tinc moltes ganes de seguir aprenent”. En l’actualitat, està cursant 1r de batxillerat, tot i que reconeix que és difícil compaginar els estudis amb el nivell d’exigència de l’esport d’elit. “M’agradaria estudiar fisioteràpia, aniré fent de mica en mica”, explica el montcadenc, qui va començar a jugar al FS Montcada. “El meu entrenador era Sergio González, un referent per a tots nosaltres. De vegades, coincideixo amb ell a Can Barça i és molt maco”, comenta Gerard.

Tindré més minuts perquè els porters que ens quedem som de la mateixa edat. Tinc moltes ganes de seguir aprenent

Gerard Álvarez, porter del juvenil del Barça
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari