Juanjo Amigo no continuarà com a coordinador dels equips juvenils i sèniors del FS Montcada

El tècnic es mostra sorprès per la decisió de la directiva, que anuncia que canviarà l’estructura esportiva de cara a la temporada vinent

Juanjo Amigo va arribar al FS Montcada la temporada 2020-2021
Arxiu/ Laura Grau

Juanjo Amigo no continuarà com a coordinador dels equips juvenils i sèniors del FS Montcada. “Com succeeix en aquests casos, s’anteposen els resultats al treball realitzat o al projecte acabat de començar”, ha comentat el tècnic a través de les seves xarxes socials, mostrant la seva sorpresa per la decisió de la directiva. Amigo va arribar al club montcadenc la temporada 2020-2021 per fer-se càrrec del primer equip com a entrenador, aconseguint en el seu primer any l’ascens a la Tercera Nacional. Durant la temporada següent va continuar a la banqueta, mantenint la categoria, però, a la següent, va ser destituït a mitja campanya per agafar el juvenil A.

Com succeeix en aquests casos, s’anteposen els resultats al treball realitzat o al projecte acabat de començar

Juanjo Amigo

Enguany, ha estrenat el càrrec de coordinador, tot lamentant que la junta no hagi tingut paciència per recollir els fruits del projecte. Amigo reconeix que els resultats són negatius, però posa en valor el treball fet amb els tres equips juvenils i els sèniors. “Hi ha molta feina per darrere que no es veu,”, assegura, avançant que probablement no seguirà vinculat al FS Montcada la temporada vinent. “Em sento orgullós d’haver format part d’aquest gran club i d’haver aconseguit alguns èxits”, conclou.

En nom del FS Montcada, el seu president, Miquel Parra, ha agraït la feina realitzada durant aquests anys per Juanjo Amigo. “És una persona treballadora, però en aquest últim any no hi ha hagut bons resultats”, comenta el president, qui ha anunciat que el club canviarà l’estructura esportiva de cara a la temporada vinent.

És una persona treballadora, però en aquest últim any no hi ha hagut bons resultats

Miquel Parra, president del FS Montcada

Deixa un comentari