Tercera derrota consecutiva del primer equip del FS Montcada

El juvenil perd 3-4 a casa contra el Natació Sabadell i es complica la vida

Marc Cárdenas en una lluita per la pilota en el partit vs Olimpic Floresta
Berta Barcons

El sènior A del FS Montcada perd 8-2 a la pista del FS Prosperitat en un partit molt dolent dels montcadencs. La falta d’efectivitat en les dues àrees i els errors en sortida de pressió condemnen a l’equip a un altra desfeta en aquest inici d’any.

La Prosperitat va sortir a per totes des del primer minut de partit i va sorprendre al Montcada amb un gol en el primer minut. Els montcadencs no van reaccionar i el seu rival va aprofitar per posar-se amb avantatge de 3-0. En el minut 7, Marc Cárdenas va marcar el 3-1 i semblava que el Montcada podria remuntar, però la alegria va durar poc. Ràpidament, la Prosperitat va anotar dos gols més per anar guanyant al descans per 5-1.

La falta d’efectivitat, els errors en defensa i en sortida de pilota han provocat un altre resultat vergonyós que aquest club no es mereix

Juanjo Amigo, tècnic del FS Montcada

En la segona part, el conjunt de nou barris va sentenciar el partit amb tres gols més. Adil Nefari va maquillar el resultat ficant el segon gol dels montcadencs. El resultat final de 8-2 no va deixar gens content a Juanjo Amigo, tècnic del FS Montcada, “La falta d’efectivitat, els errors en defensa i en sortida de pilota han provocat un altre resultat vergonyós que aquest club no es mereix”. Aquesta és la tercera derrota consecutiva del Montcada i amb 3 resultats molt contundents, per 1-8 contra l’Olimpic Floresta, 9-3 contra el FS Gràcia i ara, 8-2 contra la Prosperitat. La mala ratxa en aquest inici d’any fa que el FS Montcada es situi 14è classificat amb 13 punts, en zona de descens.

Juvenil

El juvenil A del FS Montcada cau 3-4 contra el Natació Sabadell en un partit que es va deixar remuntar en els últims minuts al Miquel Poblet. Els montcadencs van fer un gran enfrontament que no van saber sentenciar i ho van acabar pagant car.

El Natació Sabadell va sortir més endollat al matx i en els primers minuts es va avançar per 0-2. El conjunt blue va reaccionar bé i va aconseguir empatar el partit abans del descans gràcies a un gran joc col·lectiu. En la segona part, el Montcada va seguir amb el mateix nivell que a la primera i va marcar el 3-2. El partit anava avançant i a falta de 4 minuts, els blue van cometre dos errores greus en defensa que van permetre el Sabadell remuntar i endur-se la victòria en els últims minuts. Nando Sáez, tècnic del FS Montcada, s’ha mostrat molt enfadat a l’acabar el partit: “No tenim nivell de competitivitat en alguns jugadors”, a més ha afegit que “hem perdut una oportunitat per sortir del pou i ens hem complicat la vida”.

No tenim nivell de competitivitat en alguns jugadors. Hem perdut una oportunitat per sortir del pou i ens hem complicat la vida

Nando Sáez, tècnic del FS Montcada

Aquesta derrota deixa el juvenil A del Montcada en una situació molt delicada a la lliga, l’equip se situa 14è classificat amb 17 punts, en llocs de descens. Els blue estan a 6 punts de la salvació, posició que la marca el FS Ripollet amb 23 punts.