El CD Montcada s’ho jugarà tot a l’última jornada després de perdre contra el Sant Joan per 3-2

El conjunt de Can Sant Joan ha fet ple de victòries en els quatre derbis de la temporada

El derbi va tornar a ser un matx molt disputat

El CD Montcada s’ho jugarà tot a l’última jornada per saber si aconsegueix l’ascens a Primera Catalana. El botxí del conjunt verd va ser novament la UE Sant Joan Atlètic, que es va adjudicar el quart derbi de la temporada, disputat aquest dissabte al camp de Can Sant Joan, per 3-2.

L’equip de Daniel Sánchez, amb l’ascens i el campionat a la butxaca, va sortir molt fort, avançant-se en el marcador amb un gol de cap d’Óscar Muñoz al minut 11. El CD Montcada va disposar d’alguna rematada perillosa per empatar, però no va estar encertat de cara a gol. Durant la primera part, el Sant Joan es va quedar sense un dels jugadors més importants, Brian Canalejo, que es va lesionar.

A la represa, el CD Montcada va sortir disposat a capgirar el resultat, però un nou gol del Sant Joan quan només s’havien disputat 10 minuts, obra de Mustapha Mouhou a la sortida d’un córner, va ser una gerra d’aigua freda per als verds. Malgrat tot, l’equip de Miki Corominas no va tirar la tovallola. Lucas Fonteboa va fer el 2-1 al minut 60 en engaltar una rematada després d’una sacada de falta. L’alegria verda, però, va durar ben poc, ja que a la jugada següent, el capità Albert Jiménez va fer un gran gol de vaselina per sobre del porter verd. L’emoció encara es va mantenir, ja que el CD Montcada va tornar a reduir diferències amb un golàs d’Omar Vargas, que feia pocs minuts que havia entrat al terreny de joc, al minut 78. En la recta final, hi va haver ocasions per a tots dos equips, però ja no es va moure el marcador, fent el Sant Joan ple de victòries en els quatre derbis locals.

El tècnic del Sant Joan, Daniel Sánchez, ha felicitat el seu equip per la feina feta “Vam sortir molt concentrats i amb les idees clares i ràpidament el matx se’ns va posar de cara”, ha subratllat, tot afegint que “l’objectiu era tancar la temporada dedicant-li a l’afició l’última victòria a casa en agraïment pel seu suport durant tota la competició”.

L’objectiu era tancar la temporada dedicant-li a l’afició l’última victòria a casa en agraïment pel seu suport durant tota la competició

Daniel Sánchez, entrenador de la UE Sant Joan Atl

“Ens ha faltat encert de cara al gol, tenint en compte que vam fer una gran quantitat d’ocasions, però el Sant Joan amb molt poc ens va fer molt de mal”, destaca el tècnic, Miki Corominas.

Miki Corominas, tècnic del CD Montcada

A un punt de l’ascens

Quan només queda una jornada perquè acabi la fase d’ascens, el CD Montcada depèn d’ell mateix per aconseguir pujar de categoria. El pròxim dissabte, els verds rebran a l’estadi de la Ferreria (18h) la visita del Castellar, el segon classificat, que ja no es jugarà res, ja que també té assegurada la seva participació a Primera Catalana la temporada vinent. Els montcadencs necessiten només un punt en un matx que serà una gran final coincidint amb el centenari del club verd.

“Ens hauria agradat no haver de deixar per a l’última jornada l’ascens a Primera. Sabem que el rival és complicat, que juga molt bé a futbol, però lluitarem per sumar el punt que ens falta”, afirma el tècnic verd.