El porter David Moreno participarà al Mundial de la Kings League amb el Rayo de Barcelona

El montcadenc, de 20 anys, juga actualment a la UE Castelldefels, de Tercera Divisió

David Moreno debutarà el 25 de maig contra Los Aliens
DM

El porter David Moreno s’ha incorporat a la plantilla de l’equip Rayo de Barcelona per participar al Mundial de la Kings League, que es disputarà a Mèxic entre el 26 de maig i 8 de juny. El montcadenc, de 20 anys, està jugant actualment a la UE Castelldefels, a Tercera Divisió.

“És una experiència única que vull aprofitar al màxim, a més, la Kings League té una gran repercussió mediàtica”, comenta el jove, qui aquest diumenge viatja a Mèxic amb el seu nou conjunt per disputar el primer matx contra Los Aliens, de la Kings League del país amfitrió. “És una mena de repesca a partit únic i confiem superar-la per seguir endavant”, assegura el porter local, tot subrallant que el Rayo, que va acabar últim a la lliga regular de la Kings League, s’ha reforçat amb diversos fitxatges de cara al Mundial.

David Moreno va pujar fa dues temporades amb el primer equip del Castelldefels, tot i que no té molts minuts. “Els porters joves ho tenim complicat per tenir una regularitat, a Espanya ens donen poques oportunitats”, comenta el montcadenc. Es dona la circumstància que un altre porter local, Arnau Riera, que jugava al Sant Andreu, també de Tercera, va decidir prova sort al Japó, on ara juga a un club de la Primera Divisió. Respecte al seu futur, Moreno assegura que ara per ara vol gaudir de l’experiència de la Kings sense anar més enllà, tot i que creu que li agradaria continua en el futbol 11.

Seccions:

Deixa un comentari