Els montcadencs del Racing Vallbona celebren l’ascens a Primera Catalana

El club veí compta amb una nodrida representació local, encapçalada pel tècnic Marc Rodríguez ‘Pitu’

Els jugadors i tècnics montcadencs del Racing Vallbona, amb la samarreta de l'ascens
RV

El Racing Vallbona, amb una nodrida representació montcadenca, ha aconseguit aquest cap de setmana l’ascens a Primera Catalana, després de superar el CD Masnou als dos partits de l’eliminatòria. Al matx d’anada, els barcelonins van superar els del Maresme per 2-3 i, al de tornada, jugat ahir, van tornar a guanyar per 2-0.

L’equip està des del desembre del 2022 sota les ordres de l’entrenador montcadenc Marc Rodríguez ‘Pitu’, qui compta en l’equip tècnic amb dos montcadencs més: David Flores, com a segon entrenador, i Manel Retamero com a assistent. D’altra banda, a la plantilla hi ha un bon grapat de jugadors de Montcada ben coneguts per l’afició local. Es tracta d’Iker Martínez, Gerard Vendrell, Éric Sánchez, Dídac Martínez, Rubén Tardío i Iker Bermúdez.

“Ha estat una temporada perfecta, hem competit a un nivell molt alt. És un ascens històric per al barri”, assegura ‘Pitu’, qui seguirà la temporada vinent a la banqueta del Vallbona en la que serà la seva primera experiència a Primera Catalana. “És una categoria exigent en tots els aspectes, però hem de preparar-nos per adaptar-nos ràpid i competir al màxim”, assegura l’entrenador montcadenc.

La campanya vinent es podria viure un derbi entre el Vallbona i la UE Sant Joan Atlètic, que finalment no ha pogut aconseguir l’ascens a la Lliga Elit. “És una possibilitat, tot i que a nosaltres ens agradaria jugar al grup 1”, comenta el tècnic, on hi ha enquadrat un altre club local, el CD Montcada.

Deixa un comentari