La RFEF dona la sorpresa convocant Claudia Pina amb la selecció espanyola sots-23

La montcadenca s’ha mantingut ferma en la seva negativa a jugar amb l’equip estatal fins que no hi hagi canvis estructurals a la Federació

Claudia Pina, en una acció del primer partit de lliga d'aquesta temporada
FC Barcelona

La montcadenca Claudia Pina ha estat convocada per jugar amb la selecció espanyola, però amb l’equip sots-23, tot i ser una peça clau del FC Barcelona, amb qui la temporada passada va guanyar la Lliga i la Champions. Pina és una de les futbolistes que s’ha mantingut ferma des del principi en la negativa a participar en l’equip estatal fins que no hi hagi canvis estructurals a la Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF), arran de l’afer del petó no consentit a la jugadora Jenni Hermoso per part de l’ex-president de la RFEF, Luis Rubiales.

La montcadenca ja va renunciar a la possibilitat d’entrar a llista de Jorge Vilda per disputar el Mundial d’Austràlia, on el combinat espanyol es va proclamar campió. També és una de les firmants del darrer comunicat de les jugadores de la selecció absoluta, fet públic el 15 de setembre, on “es deixa clar i sense cap altra opció d’interpretació la nostra ferma voluntat de no ser convocades per motius justificats”.

Es deixa clar i sense cap altra opció d’interpretació la nostra ferma voluntat de no ser convocades per motius justificats

En aquest escrit, les esportistes també anuncien que estudiaran “les possibles conseqüències legals a les quals s’exposa la Federació” per haver-les inclòs a una llista tot i el seu posicionament contrari. Les jugadores lamenten que “una vegada més la nostra Federació ens situï en una situació que mai hauríem desitjat”.

Una vegada més la nostra Federació ens situï en una situació que mai hauríem desitjat

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari