La UE Sant Joan Atlètic es juga diumenge l’ascens a la Lliga Elit al camp de l’Atlètic Sant Just

Els montcadencs surten amb un avantatge de 2-1 aconseguit al matx d’anada

La UE Sant Joan Atlètic es desplaça aquest diumenge (18 h) al camp de l’Atlètic Sant Just per disputar el definitiu partit del play-off d’ascens a la Lliga Elit. L’eliminatòria està per decidir, tot i que els montcadencs surten amb un petit avantatge, després de la victòria el passat diumenge a la Bombonera per 2-1 en un matx igualat i vibrant.

“L’equip té moltes ganes de jugar la final. Sabem que serà un partit molt complicat, però seran els últims 90 minuts de la temporada, durant els quals ens deixarem la pell per portar l’ascens a Montcada”, assegura el tècnic, Daniel Sánchez. El capità, Albert Jiménez, també subratlla que “la plantilla ho donarà tot perquè ens juguem tota la feina de deu mesos en un partit”.

L’equip té moltes ganes de jugar la final. Sabem que serà un partit molt complicat, però seran els últims 90 minuts de la temporada, durant els quals ens deixarem la pell per portar l’ascens a Montcada

Daniel Sánchez, tècnic de la UE Sant Joan Atlètic

La plantilla ho donarà tot perquè ens juguem tota la feina de deu mesos en un partit

Albert Jiménez, capità

El terreny de joc del Sant Just té unes dimensions més grans que el de Can Sant Joan, un aspecte que el conjunt montcadenc ha treballat durant la setmana. “Tenim plantilla per jugar a tota mena de camps, com ja ho vam demostrar al matx d’anada contra el Martinenc a l’estadi de la Ferreria”, ha remarcat el jugador de la Ribera, Mustapha Mouhou.

Tenim plantilla per jugar a tota mena de camps, com ja ho vam demostrar al matx d’anada contra el Martinenc a l’estadi de la Ferreria

Mustapha Mouhou, jugador

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari