L’Ajuntament i la UE Sant Joan mostren la seva indignació pel tracte que va rebre l’afició local

Els seguidors van haver de veure el matx en un passadís darrere una porteria sense seients i amb mala visibilitat

L'afició local va haver de veure el partit dempeus en un passadís i amb mala visibilitat
Daira Soler

Un centenar d’aficionats es va desplaçar ahir al camp municipal de Sant Just Desvern per donar suport a la UE Sant Joan Atlètic, qui ha mostrat el seu malestar per l’espai on l’Atlètic Sant Just va ubicar l’afició montcadenca, entre la qual hi havia infants, gent gran i dones embarassades. Els seguidors de Can Sant Joan van haver de veure el matx dempeus en un passadís darrere d’una de les porteries, amb molt mala visibilitat i suportant temperatures elevades. “És una llàstima el tracte rebut. Tenen un camp més gran que el nostre, amb 640 places amb seients, i ens han col·locat en aquest espai. A més, no han complert la cessió del 25% de les localitats que vam pactar per al club visitant”, ha lamentat Huesa.

És una llàstima el tracte rebut. Tenen un camp més gran que el nostre, amb 640 places amb seients, i ens han col·locat en aquest espai. A més, no han complert la cessió del 25% de les localitats que vam pactar per al club visitant

Xavier Huesa, segon entrenador de la UE Sant Joan Atlètic
Les autoritats municipals van acompanyar l’equip a Sant Just Desvern
Sílvia Alquézar

Una delegació municipal, encapçalada per l’alcalde Bartolo Egea i el regidor de Cultura i Patrimoni, Albert Carandell, va acompanyar els seguidors locals a Sant Just Desvern. L’Ajuntament ha fet públic un comunicat on mostra la seva “indignació” pel tracte “intolerable i discriminatori” que va rebre l’afició montcadenca. “Adduint motius de seguretat, no va tenir possibilitat d’ocupar un lloc a la grada, tot i pagar una entrada de 12 euros”, recull el text, que també destaca que aquesta situació “només va servir per encendre més els ànims” i espera que no es tornin a repetir episodis com aquests “en benefici de l’esport i el respecte a les aficions rivals”.

Deixa un comentari