L’FCF sanciona el CD Montcada amb l’eliminació del punt contra el Tossa a casa

També ha fixat que el partit contra l’Argentona es jugarà a porta tancada. El club ha presentat al·legacions i un vídeo on nega els incidents del públic, com defensa l’organisme

L'àrbitre va anotar a l'acta que s'havien produït alderulls entre l'afició verda
CD Montcada

La resolució de la Federació Catalana de Futbol (FCF) justifica la sanció per “produir-se incidents lleus de públic de forma reiterada“, uns fets que passen a tenir la consideració de “greus” i que obligarà a jugar el partit d’aquest dissabte a porta tancada i, per tant, sense presència de públic.

El club ha presentat al·legacions i un vídeo on nega els incidents del públic, com defensa l’organisme. “És molt fort, això afecta jugadors, cos tècnic i directiva. S’han inventat uns fets que no han passat. Aquest punt ha costat molt de guanyar”, ha reconegut l’entrenador, Miki Corominas.

“Tractant-se de la segona ocasió en què el club és sancionat per incidents greus de públic, procedeix el descompte d’un punt de la classificació, segons estableix l’article 318.4 del Reglament General. Així mateix, es fa exprés advertiment al club que una nova sanció per incidents greus de públic comportarà l’exclusió de l’equip de la competició, tal com preveu l’article 307.2 del Reglament General”, conclou la sanció.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari