Pilota d’oxigen per al Santa María en la lluita per la permanència a Tercera Catalana

L’equip d’Andoni Ortolà aconsegueix aquest dimecres una victòria vital contra el Ripollet B per 3-2

Oriol Repiso va marcar el gol de la victòria al camp del Can Buxeres
Berta Barcons

La UD Santa María va aconseguir aquest dimecres una victòria molt important en la seva lluita per evitar el descens a Quarta Catalana. En el matx ajornat corresponent a la jornada 32, els montcadencs van superar el Ripollet B, el sisè classificat del grup 13 de Tercera Catalana amb 49 punts, per 3-2, amb gols de Theophilus Ackon (7′), Oriol Repiso (69′) i Jaime Nuez (80′). La primera part va acabar amb empat a un. “Vam ser superiors, però el resultat va ser molt just per les ocasions que vam crear. El més important són els tres punts que necessitàvem”, ha destacat l’entrenador.

Vam ser superiors, però el resultat va ser molt just per les ocasions que vam crear. El més important són els tres punts que necessitàvem

Andoni Ortolà, entrenador de la UD Santa María

Gràcies a aquest triomf, el conjunt d’Andoni Ortolà ha sortit de la zona de descens, situant-se al tretzè lloc amb 39 punts, a un del Valldoreix, l’antepenúltim classificat. A la part baixa, quan falten dues jornades perquè acabi la lliga, la taula està molt igualada, ja que hi ha molts equips implicats en la permanència. Empatats amb el Santa María es troben el Naise Barcelona (14è) i el Pajaril (12è) i, amb 42 hi ha el Planadeu-Roureda (11è) i l’Olympia Viaro (42). El matx del pròxim cap de setmana del Santa María al camp del Can Buxeres, quart classificat amb 66 punts, s’ha ajornat al 6 de juny a petició del rival.