Suspès el partit entre la Peña Sant Feliu i el Sant Joan B a causa d’uns aldarulls a la grada

El club local ha denunciat els incidents, durant els quals hi va haver dos ferits

Al matx d'anada, disputat a l'estadi de al Ferreria, no hi va haver incidents
Berta Barcons

La UE Sant Joan Atlètic ha denunciat públicament la situació que el sènior B i els aficionats locals van viure el passat dissabte al camp de la Peña Recreativa Sant Feliu durant el matx de tornada del play-off d’ascens a Tercera Catalana. El partit es va suspendre a les acaballes a causa dels aldarulls que es van produir a la grada en el temps afegit després que el conjunt amfitrió inaugurés el marcador al minut 87 –a l’anada, van empatar a dos gols a l’estadi de la Ferreria.

En un comunicat, el club montcadenc lamenta els incidents, durant els quals hi va haver el llançament d’objectes que van provocar dos ferits entre l’afició montcadenca. “Ens vam sentir amenaçats i increpats, no compartim aquests actes, que no defineixen els valors de la nostra entitat”, s’assegura en el text. La Unió també denuncia “la falta de dispositiu policial i la superació de l’aforament” i exigeix a la Federació Catalana “el mateix tracte per a tothom”.

Comunicat de l’Ajuntament

El consistori ha expressat també la seva total condemna als actes violents del passat dissabte. “La nostra institució sempre mostrarà tolerància zero amb qualsevol comportament violent”, subratlla l’Ajuntament, que demana “de manera enèrgica” que no es tornin a repetir aquests incidents “en benefici de l’esport i del bon nom de Montcada”.

L’analista esportiu Pável Fernández recollia en aquestes imatges una part dels greus incidents.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari