La UE Sant Joan Atlètic perd l’oportunitat de pujar a la Lliga Elit

L’Atlètic Sant Just ha guanyat 4 a 1 en la pròrroga un partit que els montcadencs han acabat amb 7 homes

La UE Sant Joan Atlètic no ha aconseguit fer realitat el somni de pujar a la Lliga Elit. Finalment, ha estat el seu rival en l’eliminatòria, l’Atlètic Sant Just, el que ha aconseguit l’ascens després de guanyar avui per 4 a 1. Tot i la distància final en el marcador, el cert és que el partit ha estat força emocionant i igualat. Tant, que s’ha acabat decidint a la pròrroga. Si bé els montcadencs sortien amb avantatge, pel 2 a 1 de la passada setmana a casa, els locals de seguida han aconseguit l’empat en avançar-se al minut 10, arribant al descans amb el resultat d’1 a 0. Aquest gol ha desestabilitzat la UE Sant Joan que no s’acabava de trobar còmoda al camp ni tampoc aconseguia materialitzar les oportunitats que ha tingut.

Al 75′, l’Atlètic Sant Just ha tornat a marcar i ha estat en encaixar el 2 a 0 quan ha arribat la reacció dels montcadencs que 5 minuts més tard han fet el 2 a 1 amb gol de cap d’Amantini, transformant el llançament d’una falta. A manca de 10 minuts per a la fi del temps reglamentari, l’eliminatòria tornava a estar empatada i s’enfilava el camí cap a la pròrroga. Tot estava obert, però l’expulsió d’Arnau Pou per la segona targeta groga ha complicat les opcions de la UE.

Imatge d’Amantini en el moment en què ha marcat de cap l’únic gol dels montcadencs
Berta Barcons

A la primera part de la pròrroga, els locals han marcat el 3 a 1 i Omar ha estat expulsat per una picabaralla. Malgrat jugar el segon temps de la pròrroga amb només 9 homes, la UE Sant Joan no ha llençat la tovallola i ha tingut fins i tot ocasions d’empatar novament l’eliminatòria però l’Atlètic Sant Just no ha desaprofitat la seva superioritat numérica. La transformació d’un penalt provocat pel porter David Pérez, que ha motivat la seva expulsió i la d’Amantini, ha sentenciat el partit amb el 4 a 1 definitiu.

Malestar pel tracte a l’afició montcadenca

A banda del resultat, l’altra nota negativa del partit ha estat la ubicació que s’ha donat a l’afició de la UE Sant Joan, que ha hagut de seguir el matx des d’un tanca ubicada darrera d’una de les porteries i no des de la grada, sense opció a poder seure. Aquesta decisió, que s’ha pres al·legant motius de seguretat, no ha agradat gens el club montcadenc ni el centenar de seguidors que s’han desplaçat fins a Sant Just. Entre la delegació local hi havia l’alcalde, Bartolo Egea (PSC), i el regidor Albert Carandell (PSC).

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari