Ganes d’aprendre i fer un bon paper

La Veu de Montcada inicia un cicle de reportatges sobre els planters dels clubs montcadencs. Inaugurem la primera entrega amb el Futbol Base Montcada, l’entitat amb més esportistes de la ciutat, amb un total de 42 equips de totes les edats. Donarem veu als protagonistes per conèixer com estant vivint aquesta temporada, marcada de nou per la pandèmia i l’increment de casos positius. Analitzarem els equips que tenen més possibilitats d’aconseguir una bona classificació.

Jugadors de l’infantil D es mostren optimistes amb la possibilitat de guanyar la lliga aquesta temporada
Sílvia Alquézar
El tècnic de l’aleví D, Juan Meca, amb el seus jugadors en el moment de fer els estiraments al final de l’entrenament
Jugadors del planter del FB Montcada, durant un dels partidets d’entrenament a l’estadi de la Ferreria
Quan falten poques jornades per arribar a l’equador de la majoria de les competicions, el FB Montcada ha fet balanç d’aquest primer tram del curs esportiu. L’aparició de l’òmicron, la nova variant de la covid-19, ha complicat el desenvolupament de la temporada, motiu pel qual el club va decidir cancel·lar l’última setmana d’entrenaments abans les vacances de Nadal. Aquest 2022, amb la represa de l’activitat, la situació no ha millorat i s’han hagut de suspendre sessions d’entrenament, així com ajornar nombrosos partits per l’increment de futbolistes contagiats amb el virus, tant del club com dels rivals. 
 
Suport
Agraïm la confiança que teniu en nosaltres en uns temps tan difícils”, va destacar el president del FB Montcada, Xavier Soldevilla, en un missatge als comptes socials de l’entitat dirigit a la seva massa social abans de les festes nadalenques. En aquesta mateix línia es va manifestar el director esportiu, Daniel Busquets, qui va agrair “la comprensió davant les adversitats del dia a dia. Sempre prioritzem la salut dels jugadors”.
D’altra banda, Soldevilla també ha donat les gràcies a les famílies “per seguir confiant en aquest projecte esportiu, que és molt potent. En els propers anys, arribarem a l’objectiu marcat entre tots”. Aquesta temporada, el FB Montcada fa un balanç positiu dels seus equips: “Els jugadors ho estan donant tot per fer un bon paper, aprendre i fer de  l’escola una gran família”.
Seccions:

Deixa un comentari