Garzón i Tamudo remunten un 1 a 0 a la segona part contra el Benavent

Els verd-i-blancs van fer el millor partit de la temporada com a visitant

El CD Montcada ha començat el 2008 i la segona volta de Primera Catalana amb una victòria al camp del Benavent de Lleida per 1-2. Els montcadencs van remuntar l’1-0 de la primera part gràcies als gols de Garzón i Tamudo al segon període. L’equip de Luis Fernández es troba a l’onzena posició amb 25 punts.

El Montcada va jugar al camp del Benavent el seu millor partit com a visitant des que ha començat la temporada. Va controlar el centre del camp i va crear nombroses ocasions de gol però, coses del futbol, els lleidants es van avançar en el marcador al minut 38 en aprofitar Peña un refús del porter Salva, que havia aturat un bon llançament de Dani. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

A la represa, els homes de Luis Fernández van sortir molt motivats amb l’objectiu de remuntar el marcador advers. Era el minut 61 quan Garzón va recollir una pilota refusada per un defensa lleidatà i va deixar anar un fort xut que va suposar l’empat a un. El Montcada va continuar pressionant i creant perill i, després d’un parell d’avisos, va marcar el gol de la victòria gràcies a una magnífica jugada de Tamudo al minut 80. El tècnic montcadenc ha comentat que la plantilla va sortir al camp amb molta ambició per rentar la mala imatge de l’últim partit del 2007 a Guíxols, on va perdre per 4-0.

Als últims 10 minuts, el Montcada va veure com es quedava novament, com ha succeït a les últimes jornades, en inferioritat numèrica després de l’expulsió de Rangel. El tècnic, Luis Fernández, ha comentat que no es poden repetir aquestes expulsions perquè tiren per terra l’esforç de tota la plantilla.

D’altra banda, el CD Montcada ha signat aquest dilluns amb l’empresa local Construcciones Alcaraz el conveni de col.laboració econòmica per a aquesta temporada. L’acte s’ha fet a l’Ajuntament amb la presència del propietari de la constructora, Juan Manuel Alcaraz; el president del club, Gonzalo Frasnedo, i l’alcalde de Montcada, César Arrizabalaga.