Grans resultats de la JAM en el Campionat d’Espanya Màster de Cros i la marató de Barcelona

La Joventut Atlètica Montcada va acabar satisfeta dels seus resultats en les dues cites que va tenir el passat cap de setmana

Els atletes de la JAM en el Campionat d'Espanya a Zamora
JAM

La Joventut Atlètica Montcada va acabar satisfeta dels seus resultats en les dues cites que va tenir el passat cap de setmana: el Campionat d’Espanya Màster de Cros a Zamora i la Marató de Barcelona.

En el Campionat nacional disputat a Toro, Zamora, els atletes montcadencs van tenir un gran paper. En el Màster masculí de 6 km, Juan Luis Ramón Lopo va obtenir el millor resultat de la JAM amb un 10è lloc i un temps de 19’40”. Tot seguit, Rubén Lorente va quedar 89è classificat amb 24’22”. Per la seva banda, en el Màster femení de 6 km, Eva Pupim va aconseguir una meritòria 11a posició amb un temps de 25’33”.

Resultats de la marató de Barcelona

En la marató de Barcelona, Carlos Cera va destacar amb un gran resultat. L’atleta montcadenc va quedar 32è amb un temps de 2:31’16”, sent el millor resultat de la JAM en la mítica cursa de Barcelona.

Carlos Cera en la Marató de Barcelona
JAM

Oscar Campos també va tenir un paper destacat quedant el 212è classificat amb un temps de 2:50’57. Cal destacar que Campos, atleta de la JAM, va realitzar la segona marató en dues setmanes després de la cursa de Tòquio, Japò.

Deixa un comentari