La millor versió de La Salle d’aquesta temporada s’imposa al Sant Esteve a la segona part (33-29)

El sènior femení es posa a un punt del líder després de guanyar a Santpedor (26-31)

Josep Quirós va ser el màxim anotador del matx amb 9 gols
Pere de Lamo

El sènior masculí del CH La Salle va aconseguir el passat dissabte una meritòria victòria davant del Sant Esteve Palautordera per 33 a 29 en un partit amb una part per a cada equip. El rival va dominar la primera meitat, que va acabar amb el resultat d’11 a 14, però els lassal·lians van capgirar el marcador advers a la represa gràcies “als millors 30 minuts de la temporada que hem fet”, assegura el tècnic local, Salva Puig, qui ha destacat la solidesa del seu conjunt a totes les facetes del joc durant la segona part. “Al primer temps ens va costar trobar la manera d’encarar el matx, però al final vam sumar una victòria molt meritòria contra un molt bon equip”, subratlla l’entrenador.

La Salle va capgirar el marcador advers a la segona part gràcies “als millors 30 minuts de la temporada que hem fet”, assegura Salva Puig

Després de sis jornades al Grup D de la Primera Nacional, La Salle ocupa la desena posició, amb 6 punts, amb tres victòries consecutives. El pròxim dissabte, el conjunt montcadenc tornarà a jugar al pavelló Miquel Poblet (20.15h), aquesta vegada contra un dels favorits del grup, el Sant Cugat, que l’any passat va disputar les fases d’ascens. “Afrontem el matx sense una pressió de resultat, però sí amb la intenció de continuar en la bona línia“, destaca Puig, qui ha posat en valor la confiança de l’equip després dels bons resultats. “Sabem que si fem les coses bé, tindrem opcions de victòria“, argumenta l’entrenador.

Sènior femení

El primer equip femení del CH La Salle s’ha situat a tan sols un punt del líder, el Montmeló, gràcies a la victòria que va aconseguir a la pista del Santpedor, el cuer de Primera Catalana, per 26 a 31. Les lassal·lianes no van oferir la seva millor imatge a la primer part, però a la represa va ser capaç de redreçar la situació per finalment adjudicar-se el triomf. “Vam fer un joc espès a la primera part, però a la segona vam millorar en tots els aspectes”, reconeix l’entrenador, Jordi Rubí.

Vam fer un joc espès a la primera part, però a la segona vam millorar en tots els aspectes

Jordi Rubí, entrenador del CH La Salle

El sènior femení es troba a la cinquena plaça, amb 8 punts. El pròxim diumenge, rebrà la visita del Montmeló al pavelló Miquel Poblet (12h). “Serà un matx interessant contra un equip que juga ràpid i amb molta verticalitat a porteria. Si volem guanyar, haurem d’estar serioses en defensa i aprofitar la nostra verticalitat“, explica Rubí.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari