La Salle acaba la lliga al tretzè lloc en una temporada marcada per les lesions

El sènior femení s’imposa al Perelló per 37 a 41, tot i viatjar amb les jugadores justes

La Salle ha tancat la competició amb una derrota contra el Sant Joan Despí
Arxiu/ Pere de Lamo

El CH La Salle ha acabat la lliga de Primera Nacional a la tretzena posició del Grup D, amb 20 punts. Els lassal·lians van tancar el passat dissabte la competició amb una derrota a la pista del Sant Joan Despí per 39 a 34. El matx va ser igualat, amb poca intensitat defensiva i un ritme força elevat. Els montcadencs van portar la iniciativa a la primera meitat, que va acabar amb el resultat de 21 a 22. “A la represa, ens van superar al contraatac aprofitant algunes pèrdues de pilota nostres”, assegura el tècnic, Salva Puig, tot afegint que “també es va notar que el rival va poder fer més rotació de banqueta”.

Estem contents perquè hem complert l’objectiu de la salvació en una lliga que cada vegada és més complicada

Salva Puig, tècnic del CH La Salle

Enguany, els montcadencs han encaixat un total de 19 derrotes, han guanyat nou partits i n’han empatat dos. La segona volta ha estat especialment negativa, ja que en 15 jornades només han sumat tres triomfs i han perdut onze enfrontaments. “Estem contents perquè hem complert l’objectiu de la salvació en una lliga que cada vegada és més complicada”, destaca Puig.

Les baixes han estat determinants al llarg de tota la temporada, però sobretot a la segona volta. “Les absències dels dos pivots titulars –Adrián Romero i Óscar Rabadán–, que ens aguanten la zona central, ens ha fet molt de mal en una plantilla curta”, subratlla l’entrenador, tot lamentant que l’equip ha no pogut comptar amb un central organitzador en tota la lliga. “Hem hagut de fer canvis, com ara que Josep Quirós jugui en una posició que no és la seva habitualment”, ha indicat Puig. A partir del 25 de maig, la Salle disputarà la Copa Catalana.

Les absències dels dos pivots titulars –Adrián Romero i Óscar Rabadán–, que ens aguanten la zona central, ens ha fet molt de mal en una plantilla curta

Salva Puig

Sènior femení

Un acció del partit entre La Salle i el Perelló de la primera volta
Pere de Lamo

L’equip de Jordi Rubí es va imposar ahir a la pista del Perelló per 37 a 41, tot i viatjar amb les jugadores justes, sense poder fer cap canvi en tot el matx. “Vam haver de plantejar un partit sense assumir tants riscos i més pausat“, destaca l’entrenador, qui s’ha mostrat satisfet “perquè vam jugar un bon partit davant un rival que no va deixar mai d’intentar-ho”.

Vam jugar un bon partit davant un rival que no va deixar mai d’intentar-ho

Jordi Rubí, tècnic del CH La Salle femení

La Salle tancarà la competició el pròxim diumenge al pavelló Miquel Poblet (12 h) contra l’Ascó, a la sisena posició amb 30 punts, a un lloc per sobre de les montcadenques, amb 29. “Esperem fer un bon partit davant d’un bon rival. L’equip està força bé i, si corregim algunes errades, tenim opcions de guanyar i acabar al sisè lloc”, comenta Rubí.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari