Imparables

L’FS Montcada capgira el resultat a la segona part amb un recital de gols a Sabadell (6-12)

Aquest equip s’està superant dia a dia. Contra el CN Sabadell, el tercer classificat que encara tampoc havia perdut cap partit, l’FS ha marxat de la capital vallesana deixant clar qui és l’equip a batre aquesta temporada. Els de Jordi Rozas han fet un bany de gols que s’ha traduït en un resultat trepidant (6-12).

La primera part ha estat molg igualada. “El Sabadell ha començat amb un bon ritme, i a nosaltres ens ha faltat intensitat”, opina el tècnic ja que el resultat era desfavorable 3 a 2. Però a la segona meitat, el panorama ha canviat radicalment. “Hem sortit molt concentrats i amb gran intensitat”, comenta Rozas. El capità, Mario Litrán, ha subratllat que la clau ha estat el segon temps: “En atac hem hem sabut definir bé i combinar-h oamb defensa sòlida que ha sabut aturar les seves contres”. I és que el CN Sabadell ha plantejat el partit a tancar-se en defensa i sortir al contracop. Això hapermès anar-se distanciant en el marcador a poc a poc fins a la golejada final.