Important victòria de La Salle contra el Manyanet Les Corts (36-33)

El femení va caure a la pista del Gavà amb onze gols de diferència (32-21)

La Salle Montcada va sumar una important victòria a casa contra el Manyanet Les Corts per tres gols de diferència, 36 a 33. La primera part va ser molt igualada i La Salle sempre va portar la iniciativa al marcador. Al descans, es va arribar amb un avantatge de dos gols per als montcadencs, 17 a 15.

La segona part va començar malament, ja que Les Corts es va posar per davant amb un 17 a 18. A partir d’aquest moment, La Salle va començar a fer el millor joc del matx. Al minut 20, l’equip d’Alex Weikert va agafar una diferència de cinc gols, 31 a 26. Al final, els visitants van maquillar el resultat per deixar el definitiu resultat.

Alex Weikert destacava la importància de la victòria contra un rival que estava a la part alta de la classificació. Amb aquests dos punts més, La Salle ocupa ara la tercera posició amb 14 punts. Agafa una mica d’aire respecte als llocs de descens, però Weikert vol donar un missatge molt clar: ningú s’ha re relaxar perquè encara resta el més difícil.

A la propera jornada, La Salle jugarà a la pista del líder, el Poblenou Handbol.

Per la seva part, la Salle ISTE femení no va tenir tanta sort i va caure, per onze gols de diferència (32 a 21), a la pista del Gavà, el primer classificat. Les noies de Juan Manuel Fernández van pagar massa car la seva mala primera part, que va acabar amb un desavantatge de set gols, 16 a 9. Un parcial de 3 a 0 a la segona part, va posar massa terra de per mig. Els últims deu minuts, La Salle va jugar molt bé, però ja era massa tard per evitar una derrota tan contundent. Després d’aquest partit, les noies de Juan Manuel Fernández ocupen la quarta posició amb quatre punts. La propera setmana tornarà a jugar a fora de casa contra el Cornellà.