Isaac Boqué, del FS Montcada, es classifica per a la fase final del campionat d’Espanya sub19 amb Catalunya

El jugador del FS Montcada va anotar un gol en la victòria de Catalunya contra la Comunitat Valencia per 7-0

Isaac Boqué en una acció amb la selecció catalana contra la Comunitat Valenciana
FCF

El jugador lleidatà del juvenil A del FS Montcada va disputar amb Catalunya la fase prèvia del campionat d’Espanya sub 19 de futbol sala entre el 26 i 27 de desembre. La selecció catalana va arrasar guanyant tots els seus partits i acabant amb 19 gols a favor, i tan sols, un en contra. Isaac Boqué va participar amb l’equip en tots els partits i va fer el gol del 3-0 contra la Comunitat Valenciana. “L’objectiu és ser campions, el grup està molt il·lusionat i hi ha bon ambient”, afirma Isaac Boqué, jugador del FS Montcada.

L’objectiu és ser campions i més després del paper de Catalunya l’any passat. El grup està molt il·lusionat i hi ha bon ambient

Isaac Boqué, jugador del FS Montcada

La selecció catalana va superar la fase prèvia fàcilment, malgrat que, va tenir un debut complicat contra l’Aragó, però finalment, va acabar guanyant 1-2, després de remuntar el gol inicial dels aragonins. En el segon i tercer partit, van superar àmpliament a Galícia i Ceuta per 0-6 i 0-4, respectivament. I en l’últim enfrontament de la fase inicial, van guanyar 7-0 a la Comunitat Valenciana amb un gol del jugador del FS Montcada, Isaac Boqué. Catalunya va passar a la fase final com a líder de grup amb 12 punts, també es va classificar Galícia que va quedar 2a amb 9 punts.

Deixa un comentari