Isaac Boqué, juvenil del FS Montcada, convocat amb la selecció catalana sub-19

Catalunya dispuatrà el campionat d’Espanya sub-19 amb representació del Montcada

Isaac Boqué amb la selecció catalana sub-19 en l'últim entrenament
FCF

El jugador lleidatà del juvenil del Montcada, Isaac Boqué, ha estat seleccionat amb Catalunya per disputar el campionat d'Espanya sub-19. El torneig es disputarà del 26 al 30 de desembre i Catalunya s'enfrontarà a Ceuta, Aragó, Galícia i la Comunitat Valenciana.

Els 12 jugadors seleccionats estan citats el 14 de novembre a les 21.30 h al pavelló municipal Xavier Ballber de Cervera per fer un entrenament. Isaac Boqué, jugador del FS Montcada, valora la seva convocatòria, "És un premi, em sento molt afortunat, tot el treball dels darrers anys ha valgut la pena", a més parla sobre els objectius de la selecció, "El nivell és altíssim, tots tenim clar que l'objectiu és ser campions. El grup està il·lusionat i amb molt bon ambient".

 'És un premi, em sento molt afortunat, tot el treball dels darrers anys ha valgut la pena', indica Isaac Boqué, jugador del FS Montcada.

Isaac Boqué va fitxar aquest estiu pel juvenil del FS Montcada. Malgrat l'inici irregular de l'equip, i situar-se 11è classificat amb 7 punts en les primeres jornades, el jugador lleidatà es mostra positiu amb l'equip, "Les aspiracions han de ser altes, tenim un equip molt competitiu i hem demostrat del que som capaços".

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari