Iván Rodríguez: ‘Ha estat un empat amb gust a victòria’

El CD Montcada empata a 2 en el primer partit de lliga al camp del Santa Coloma de Farners

“Un empat amb gust a victòria”, el tècnic del CD Montcada, Iván Rodríguez, ha valorat amb aquestes paraules el resultat de 2 a 2 del primer partit de lliga que l’equip ha jugat al camp del Santa Coloma de Farners. Després d’una primera part marcada pels nervis i la intensa calor en què ha dominat el conjunt gironí, que s’ha posat 1-0 al marcador, a la segona part els homes d’Iván han reaccionat. El gol del primer empat ha estat obra de Quim Solano a partir d’un tir de còrner. Després de diverses ocasions de gol, els colomencs han tornat a marcar amb una acció de contraatac al minut 80. Set minuts després els montcadencs han marcat el segon gol amb una jugada d’estratègia que ha culminat amb un xut encertat de Quim Solano. “Estic molt content perquè els jugadors han estat capaços de remuntar el marcador dues vegades”, ha afegit l’entrenador. La setmana vinent el CD Montcada rebrà la visita a casa de la Gramanet B, “un equip jove i amb molta projecció que no ens ho posarà fàcil”, ha pronosticat Rodríguez.