Iván Roldán i Adrián Rodríguez es proclamen subcampions de Catalunya

Els patinadors de categoria aleví i pre-benjamí van fer un paper a Lliçà d’Amunt

Participants del club local a Marina d'Or
Roller Can Cuiàs
Delegació del Roller Can Cuiàs que va estar present al Campionat de Catalunya de Pista

El Roller Can Cuiàs va obtenir dues segones posicions al Campionat de Catalunya de Pista que es va disputar l’11 de març a Lliçà d’Amunt. L’aleví Iván Roldán va ser tercer a la prova de 1.500 metres en línia i segon a la de 3.000 m. puntuació, però la suma de les dues curses li va donar el subcampionat. D’altra banda, el pre-benjamí Adrián Rodríguez va ser segon als 300 i 500 m. en línia. L’equip infantil també va estar format per Eva Fernández i Mireia Téllez.

Marina d'Or. Pablo Soler, del Roller Can Cuiàs, va ser quart a la categoria popular de la Mitja Marató de Marina d’Or que es va disputar el 12 de març a Oropesa del Mar. Héctor Cunillera i Danny Molina van ocupar la novena i la desena posició a la categoria Màster 30 mentre que Jeanne Lucero va ser desena en sènior femení. A la Marató, i a la categoria de federats, Jordi Lagares va ser 13è en Màster 30 mentre que Ramón Subirats va ser 36è a la cursa popular en Màster 50.