‘Ja no tenim res a perdre’

El tècnic Àlex Navalón es mostra satisfet de l’empat de l’FS Montcada A a 10 gols al Miquel Poblet contra Les Corts

Els jugadors del juvenil A del FS Montcada celebren la classificació al play-off pel títol, després de guanyar el Mataró al Miquel Poblet
Raül Rivas

Partit intens i frenètic el viscut aquest dijous contra Les Corts al pavelló Miquel Poblet amb 20 gols. L’FS Montcada va sortir amb motivació i va aconseguir avançar-se en el marcador, però, en un tres i no res, el rival barceloní va capgirar el marcador fins arribar al descans amb 2-6. A la primera part els montcadencs van ser tous en defensa, però a la represa els d’Àlex Navalón van reaccionar retallant diferències contra un dels grans equips de la categoria i igualant un 7-10 en el tram final, amb opcions de guanyar i, a més a més, amb una clara mà del rival abans de sonar la botzina que l’àrbitre no va assenyalar i que podia haver sentenciat el partit des del doble penalt.

“Encaixant 10 gols un es pot sentir decebut, però em sento satisfet i sabent que és un resultat injust perquè vam merèixer la victòria” ha explicat Álex Navalón a LaVeu.cat qui ha afegit que “amb la pressió alta vam ofegar Les Corts i ens vam mostrar com un equip valent que va gaudir jugant”.

Amb les dues primeres derrotes contra Barça i l’Hospitalet, els montcadencs van perdre gairebé qualsevol opció de lluitar pel títol en aquesta segona part del campionat. "El nostre premi va ser classificar-nos per a les fases finals", ha reconegut Navalón. Ara la prioritat del tècnic passa perquè la plantilla pugui jugar més minuts i millorar el rendiment dels jugadors, ja sense pressions. L'FS Montcada se situa amb dues derrotes, una victòria i un empat, pendent de tancar la propera setmana la primer tram contra el cuer, l'Alcoletge de Lleida.