Jaume González es proclama subcampió de Catalunya de curses verticals en categoria absoluta

Pedro Ordóñez i Susana Moreno, primer i tercera de les seves categories a la Ultra Pirineu

Pedro Ordóñez, amb la medalla d'or aconseguida a la Ultra Pirineu
JAM
Jaume González, primer de l'esquerra, amb la medalla de plata
Susana Moreno en el moment de travessar la meta de la marató de la Ultra Pirineu

La Joventut Atlètica Montcada (JAM) ha començat la temporada de tardor de manera excel·lent. Jaume González s’ha proclamat subcampió de Catalunya de curses verticals en la categoria absoluta. La prova es va disputar el 25 de setembre a La Pobla de Segur. L’atleta del club local va invertir un temps de 39 minuts i 24 segons per recórrer un trajecte de 5 km amb un desnivell positiu de 850 metres.

Ultra Pirineu

La secció de la Ultrajam s’ha endut dos podis a la prova Salomon Ultra Pirineu, disputada el passat cap de setmana al Parc Natural del Cadí-Moixeró. Susana Moreno ha quedat tercera de la categoria de 40 a 49 anys en la prova de la marató, de 42 km, amb un registre de 5 hores, 50 minuts i 9 segons. D’altra banda, el seu company d’equip Pedro Ordóñez va ser el millor classificat a la categoria de 50 a 59 anys en la cursa de la mitja marató, amb un temps de 2 hores, 2 minuts i 34 segons.

L’endemà de la Ultra Pirineu, Moreno va viatjar fins a Suïssa per participar a la prova de doble vertical Claropizzo, amb un desnivell positiu de 2.500 metres. La corredora montcadenca va acabar a la posició 151 de la general de 226 atletes arribats i al lloc 31 de la categoria de dones.