Joan de la Torre guanya, a la categoria sots-16, dues medalles al Campionat d’Espanya de Cros

L’atleta cerdanyolenc de la JAM va guanyar el bronze a nivell individual i l’or a la classificació per equips

Joan de la Torre, atleta de 15 anys de la Joventut Atlètica Montcada, va aconseguir la medalla de bronze a la categoria sots-16 durant el Campionat d’Espanya de Cros per autonomies que es va disputar el passat diumenge a San Pedro del Pinatar (Múrcia). De la Torre va fer un temps de 17’06», quedant-se a només 10 segons de la medalla de plata i a 17 de l’or. L’atleta cerdanyolenc de la JAM va ser el millor dels sis integrants de la selecció catalana sots-16, que es va proclamar campiona d’Espanya per equips, situant tres dels seus atletes entre els 10 primers classificats.