Joan de la Torre obté la medalla de bronze en el Campionat de Catalunya de cros sub-23

El jove montcadenc va recórrer un total de 9.990 metres amb 31’14”, temps que el va permetre ser 13è classsificat en la taula general

Joan de la Torre, a la dreta de la imatge, en el podi amb la medalla de bronze
JAM

El montcadenc Joan de la Torre, del club Esportiu Universitari va aconseguir el tercer lloc en el Campionat de Catalunya de cros sub-23 que es va disputar a Mataró el passat 15 de gener. El jove montcadenc va recórrer un total de 9.990 metres amb 31’14”, temps que el va permetre ser 13è classsificat en la taula general. La Joventut Atlètica Montcada, antic club de Joan de la Torre, ha volgut felicitar els resultats del montcadenc a les seves xarxes socials, “Un podi i un temps impressionant, et destigem lo millor crack”.

Un podi i un temps impressionant, et destigem lo millor crack

Joventut Atlètica Montcada, a través de les seves xarxes socials
ls participants masculins de la JAM en el Campionat de Catalunya de cros a Mataró
JAM

Resultats de la JAM

Pel que fa a la Joventut Atlètica Montcada, el millor classificat en el Campionat de Catalunya de cros va ser Carlos Cera, que va quedar 15è amb un temps de 32’34”. El segon millor classificat de la JAM va ser Jaume González, que va acabar la cursa 20è amb un crono de 33’08”. En la categoria femenina absoluta, Esther Cruz va quedar en 13a posició amb un resultat de 41’03” i Eva Pupim 16a amb un temps de 41’46”.

Deixa un comentari