Josep Maresma deixarà la presidència a final d’any

El directiu ho va fer públic durant el sopar fi de temporada

L'ascens a Primera Estatal és un dels moments més destacats de l'etapa de Josep Maresma, a la foto amb el trofeu de reconeixement de l'Ajuntament
Arxiu/Santi Romero

El president del CH La Salle, Josep Maresma, deixarà la presidència del club a final d’any. Així ho va anunciar el directiu durant el sopar fi de temporada que va tenir lloc a l’escola La Salle el passat 29 de juny amb l’assistència de més de 250 persones. Maresma, que porta 10 anys al capdavant de l’entitat, considera que  s’ha acabat una etapa. “Ara cal que entri gent nova, que sempre és positiu”, ha indicat l’encara president, qui fa un balanç positiu del seu mandat en considerar que el club “passa per un bon moment a nivell esportiu i social”. Maresma no marxarà fins al mes de desembre “per deixar la nova temporada en funcionament i fer el traspàs amb temps”.

 

Reconeixements. Durant el sopar, el club montcadenc va retre homenatge als diferents equips de l’entitat com el sènior A masculí per la seva permanència amb nota a la Primera Estatal i els equips femenins sènior i cadet per haver quedat sotscampions de Catalunya. També hi va haver reconeixements individuals  a David Medina i Anna Segovia, dels primers equips masculí i femení respectivament, que ja no jugaran la temporada vinent. D’altra banda, La Salle va lliurar enguany la insígnia d’or del club a Jaume Relat, que va ser president i també jugador de l’equip que es va proclamar campió d’Espanya de Segona el 1962.

Pel que fa a l’actualitat esportiva, l’equip de La Salle de Primera Estatal ha incorporat dos jugadors cara la pròxima lliga: el porter Alberto García ‘Turu’, del Sant Martí, i el pivot Oriol Farrés, que prové del Gràcia.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari