Juan Luis Ramón Lopo, subcampió d’Espanya a la cursa dels 3.000 obstacles M35

El corredor de la JAM va fer un temps de 9 minuts i 41 segons

D'esquerra a dreta, Carles Cera, Francisco Gómez (entrenador de la JAM), Juan Luis Ramón Lopo i Daniel Rueda
JAM

El montcadenc Juan Luis Ramón Lopo, de la Joventut Atlètica Montcada (JAM), s'ha proclamat subcampió d’Espanya a la prova dels 3.000 metres obstacles al Campionat d’Espanya Màster a l’aire lliure a la categoria M35, disputat el 18 de juny a Màlaga el passat cap de setmana. El corredor de la JAM va fer un temps de 9 minuts i 41 segons. D’altra banda, Daniel Rueda va quedar al quart lloc a la mateixa cursa de la categoria M40, amb un registre de 10 minuts, 50 segons i 51 centèsimes i Carlos Cera va ser el setè classificat als 5.000 metres, a la categoria M35, amb una marca de 15 minuts, 1 segon i 34 centèsimes.Lopo també va participar als 5.000, acabant a la dotzena posició, amb un temps de 16 minuts, 12 segons i 19 centèsimes.

Lopo s'ha mostrat content de la seva actuació al torneig estatal i ha agraït el suport rebut per part dels companys del club, així com de la directiva. "Hem pogut crear un grup d'atletes d'un nivell similar i entre tots hem col·laborat per fer un bons entrenaments i, en conseqüències, aconseguir aquests bons resultats al llarg de tota la temporada", ha manifestat l'atleta. Lopo també ha destacat la feina de l'entrenador, Francisco Gómez, a qui considera "la peça clau tant a nivell individual com col·lectiu d'aquests èxits". El corredor montcadenc assegura que la JAM vol treballar per augmentar el nombre d'atletes i ha demanat a l'Ajuntament millores en la instal·lació, ubicada al polígon de la Ferreria, "per poder obtenir bons resultats en el futur".