Juan Ortega (Falcons Sabadell) guanya l’Open de Nadal del TT La Unió

Quim Rimbau i Julio Hilari (Poble Nou) van aconseguir el triomf a la categoria de dobles en un torneig amb una setantena de jugadors

D'esquerra a dreta, Irene Aguado, Juan Ortega, Marcel Sacasas i José Antonio Machín
Tennis Taula La Unió

Juan Ortega, del club El Ciervo de Sabadell, va guanyar la quarta edició del Open de Nadal que el Club Tennis Taula La Unió va organitzar el 3 de gener a les seves instal·lacions amb la participació d'una setantena de jugadors. Ortega va aconseguir el triomf per davant de Marcel Sacasas (Hospitalet) i José Antonio Machín (Tramuntana Figueres). A la categoria de dobles, la victòria va ser per a la parella formada per Quim Rimbau i Julio Hilari (Poble Nou), seguits per Juan Ortega i Ricardo Jiménez (Sabadell) i Jonathan Cortés i Dani Castro (Mollet). Des del club local, es fa una valoració molt positiva de la quantitat de participants i del seu nivell competitiu.

D'altra banda, aquest divendres finalitza la primera edició de l'Open de Nadal que ha organitzara el CTT La Unió amb "gran sensacions i satisfacció a nivell participatiu", segons els seus responsables que es plantegen fer un campus específic de tennis de taula i una nova edició del casal d'estiu. Durant els 10 dies de celebració, han passat per aquest casal nadalenc una vintena de jugadors de diferents edats.

Concentració. Irene Aguado, jugadora de 8 anys del CTT La Unió, va participar en uns entrenaments organitzats per la Federació Catalana de Tennis de Taula durant quatre dies en el centre de tecnificació de Calella, on va compartir taula amb jugadors d'altres clubs catalans i estrangers. 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari