Juan Parra és el nou president del consell de l’esport escolar comarcal

L’edil vol promoure l’activitat als centres de secundària i una major implicació dels municipis

El regidor d’Esports i president de l’Institut Municipal d’Esports i Lleure (IME), Juan Parra (PSC), és el nou president del Consell Esportiu del Vallés Occidental Sud (CEVOS), en substitució Juan Emilio Romero. La nova junta del CEVOS també comptarà amb dos vocals de Montcada, es tracta del president del CDEM, Agustín Fuertes, i del membre de l’Associació Esportiva Can Cuiàs, Alfonso Anés. Parra es va presentar ahir públicament davant els regidors d’Esports dels municipis del Vallès Sud, en un acte a la seu del CEVOS, al complex Guiera de Cerdanyola. L’edil local presidirà l’ens els pròxims quatre anys. Juan Parra va ser escollit per unanimitat durant l’Assemblea General Extraordinària de l’organisme, que va tenir lloc a mitjan d’octubre a la Casa de la Vila.

El consells Esportius tenen funcions que van encaminades al foment i la promoció de l’activitat esportiva. Aquesta tasca és molt important perquè la pràctica esportiva i el treball en equip beneficien el desenvolupament dels infants durant la joventut. Per aquest motiu, l’edil local creu que aquests organismes són molt necessaris en la nostra comunitat, i és per això que Parra proposa uns objectius per el bon funcionament del Consell Esportiu.

El primer que demana el nou president del CEVOS és una major implicació dels governs locals, per aquest motiu, l’ens ha contractat una llicenciada en Inef per coordinar projectes de l’ens. En segon terme, el nou president del CEVOS també vol impulsar el Pla d’Escola, una iniciativa de la Generalitat que promou l’esport escolar. Els consells escolars defenen l’esport com a bon catalitzador per gaudir de salut física i d’un bon equilibri mental, així com afirmen que la pràctica esportiva és molt bona per en ensenyar la cultura de l’esforç el treball en equip i el comportament respectuós.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari