Juanjo Amigo: ‘Una final menys i l’objectiu de l’ascens més a prop’

El FS Montcada es manté ferm al lideratge després de superar el Vilafant per 6-2

Juanjo Amigo ha fet un equip aquesta temporada que està batent rècords, amb deu victòries consecutives
Arxiu/ Sílvia Alquézar

El FS Montcada ha fet un altre pas endavant cap a l’ascens, després de superar el Vilafant –10è amb 16 punts– per 6 a 2 en una treballada victòria, la desena consecutiva d’un equip que està batent rècords aquesta temporada. A falta de tres partits perquè acabi la competició, el conjunt de Juanjo Amigo es manté ferm al lideratge del grup 1 de la Divisió d’Honor Catalana, amb 33 punts, amb un coixí de sis punts de diferència respecte el segon classificat, el Manlleu, que aquesta jornada tampoc ha fallat en guanyar a la difícil pista del Lloret per 3-4.

L’equip montcadenc va dominar el matx de principi a fi. Els locals van inaugurar el marcador amb un gol de Víctor als cinc minuts de joc, però el rival va neutralitzar l’avantatge al 9 en el primer xut a porteria. Malgrat tot, el FS Montcada va reaccionar amb dos gols més, de Víctor i Mario, per marxar al descans amb un 3-1 en el marcador. “El resultat es va quedar curt per la gran quanitat d’ocasions que vam tenir, ja que nosaltres vam disparar a porteria 24 vegades i en vam encertar 3, mentre que el Vilafant en va fer 3 i en va marcar una, explica Amigo.

A la represa, el Montcada va continuar el seu domini, però va estar més encertat de cara a gol, ampliant la diferència amb tres noves dianes obra de Víctor, Bryan i David. “Vull tornar a felicitat la plantilla perquè no és fàcil jugar amb aquest nivell de concentració quan està en joc l’ascens de categoria. Tenim una final menys i l’objectiu més a prop”, comenta el tècnic. El FS Montcada es desplaçarà el pròxim diumenge a la pista del Castellar, el vuitè classificat amb 17 punts. A la jornada següent, els montcadencs rebran la visita del segon classificat al pavelló Miquel Poblet.