La cadet Nadia Misas guanya dues curses a la segona jornada del Campionat Comarcal

La competició es va disputar el 3 de febrer a Ripollet

Quatre nedadors de l’Escola de Natació Montcada van aconseguir acabar entre els tres primers de les seves respectives curses a la segona jornada del Campionat Comarcal de Natació que es va disputar el 3 febrer a Ripollet sota l’organització del Consell Esportiu del Vallès Occidental Sud. La cadet Nadia Misas va guanyar les curses dels 100 metres esquena i braça. A la categoria masculina, el juvenil Martín Casado també va ser el millor a la prova dels 100 metres braça. La infantil Aina Artés va ser tercera en aquesta mateixa cursa a la seva categoria. Per equips, i a la prova dels 4×50 m. estils lliures mixte, l’EN Montcada va guanyar a la categoria juvenil i va ser tercera a la infantil. La resta de la representació local va estar formada pels benjamins Sofía Soria, Laia Año, Leire Godoy, Leo López, Gerard Bofill, Pol Sentís, Arnau Baños, Sergi Mújica i Sergi Teruel; els alevins Carla Misas, Laia López, Claudia Bertran, Guillem Artés, Eric Díaz, Joan Sentís, Stefano Zannela i Gemma Gómez; els infantils Aina Artés, Carolina Casado, Naiara Godoy, Anna Gutiérrez, Guillem Marqués, Arnau Bofill i Joan del Álamo; els cadets Gisela Granero, Joana Martín, Pablo Bertran i Bernardo da Costa, i la juvenil Sonia Teruel.