La ciutat homenatja l’esport local

La festa començarà divendres a les 19.30h a l’Àgora de Montcada Aqua

L’Àgora de Montcada Aqua serà l’escenari aquest divendres, 28 d’octubre, de la cerimònia de reconeixement a l’esport montcadenc pels èxits aconseguits la temporada passada. Durant la gala, organitzada per l’Institut Municipal d’Esports i Lleure, es premiaran els equips i esportistes que han quedat campions o han ascendit en les seves respectives modalitats i categories –un total de 14 entitats–, les escoles que han destacat pel nombre d’esportistes i pel joc net, els clubs que han celebrat el 25è i el 50è aniversari i un abonat de les instal·lacions esportives municipals. També es donaran a conèixer els premis a la dedicació al món de l’esport escolar i federat, a la trajectòria arbitral i a la tasca en l’esport per a discapacitats. Els tres guardons més importants arribaran a la part final de la gala, quan es faran públics els premis a la millor entitat, esportista masculí i femení.

Posada en escena. La gala de lliurament dels Premis Esportius 2011 serà, sobretot, una cerimònia audiovisual, conduïda per  Montcada Comunicació, que ha produït una vintena de vídeos per donar a conèixer les activitats que fan els diversos clubs premiats de la temporada passada. A més, ha enregistrat dos reportatges sobre la història de les entitats que compleixen anys –La Societat de Cazadores El Tordo i el Centre Excursionista de Montcada el Cim– i un video sorpresa final on els esportistes locals presentaran la cara més humana amb un videoclip, qu a més es podrà veure a partir del dia 28 a laveu.cat.

Durant la cerimònia, els vídeos es projectaran sobre una pantalla gegant situada darrera de l’escenari, que s’ubicarà a les escales de l’Àgora de Montcada Aqua. La gala està concebuda com un espectacle televisiu, amb realització en directe perquè ningú no es perdi detall del desenvolupament de l’acte.

 

 

 

 

 

Seccions:

Deixa un comentari