La festa del FS Montcada omple el pavelló Miquel Poblet

El club local ha presentat aquest dissabte els 21 equips i els 225 jugadors davant la seva afició

El capità del primer equip del FS Montcada, Víctor Andrés, acompanyat d'un dels jugadors de l'escoleta
Sílvia Alquézar

El FS Montcada ha presentat aquest dissabte a la tarda tots els 21 equips de l’entitat, que reuneixen 225 jugadors i una quarantena de tècnics. La festa s’ha fet al pavelló Miquel Poblet, que ha omplert les seves graderies entre els futbolistes i les seves famílies. Els jugadors han entrat al parquet per un passadís d’honor format per les plantilles dels sèniors masculí i femení. Durant l’esdeveniment, hi ha hagut sortejos, jocs i l’actuació de l’escola Cirq’s de dansa urbana.

En el torn de parlaments, el regidor d’Esports, Gerard Garrido (ERC), ha lloat la feina del club local, a qui considera un referent del futbol sala. «Montcada no s’entendria sense el futbol sala, porta el nom de la ciutat a tot arreu, fins i tot a nivell nacional», ha manifestat l’edil, tot destacant la bona tasca amb el planter. «D’aquí han sortit jugadors com Sergio González, que ara juga al primer equip del Barça».

Montcada no s’entendria sense el futbol sala, porta el nom de la ciutat a tot arreu, fins i tot a nivell nacional

Gerard Garrido, regidor d’Esports
El regidor d’Esports, Gerard Garrido, i el president del FS Montcada, Miquel Parra
Sílvia Alquézar

Per la seva banda, el president del FS Montcada, Miquel Parra, ha agraït el suport de les famílies i dels patrocinadors. «Estem contents amb la tasca social i esportiva que estem fent a Montcada», ha explicat el directiu, qui ha posat de relleu la feina que desenvolupen els tècnics: «La majoria ho fan de manera altruista, són el motor del club i li donen vida». Parra ha acabat la seva intervenció demanat a l’afició el màxim suport als equips i, en especial, als sèniors i al juvenil de Nacional, que solen jugar dissabtes a la tarda.

Estem contents amb la tasca social i esportiva que estem fent a Montcada

Miquel Parra, president del FS Montcada

Durant la presentació, el FS Montcada ha tingut unes paraules de record per a Cornado Vilanova, directiu del FS Montcada, que va morir a principi d’aquest any.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari